Donáth Anna miért hazudta azt, hogy Magyarországon intézményesített rasszizmus van?
Figyelt kérdés
Az Illés Boglárkával folytatott vitájában állította ezt.2020. júl. 13. 12:43
2/23 anonim válasza:
Mert ez tény. Itthon elítélt minden PC dolog, homofób rasszista társadalomban élünk.
3/23 anonim válasza:
Tipikus. A Momentum újra és újra bebizonyítja, hogy valójában nem centristák hanem dogmás kultúr-balosok. A Momentum annyira centrista amennyire a Fidesz keresztény vagy amennyire Észak-Korea demokratikus.
4/23 anonim válasza:
Momentum bebizonyította,hogy az SZDSZ utódja.
Sohasem kerülnek kormányra ilyen BLM-es majmok.
5/23 anonim válasza:
Szerintem nem hazudott, hanem tévedett.
6/23 anonim válasza:
Mert a 0/24 migránsozás zsidózás az szerinted mi?
7/23 anonim válasza:
A kérdező miért állítja, hogy Donáth Anna hazudott? Tudja bizonyítani állítását?
8/23 anonim válasza:
7
Perelje be a Donáth, majd meglátja.
9/23 anonim válasza:
Kérem, nem tudom ki ez a nő, de azt tudom, hogy ha ezt mondta, akkor azért mondta mert ő is tudja, hogy csak pro érvek léteznek ezzel kapcsolatban, de persze ti a legtöbben ezt ennek ellenére is hazugságnak tartjátok.
Undorom tőletek.
10/23 anonim válasza:
Magyarországon nincs intézményes rasszizmus ... Ezt csak a bal libisek akarják elhitetni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!