Donáth Anna miért hazudta azt, hogy Magyarországon intézményesített rasszizmus van?
11
Hát, én nem hazudnék. Szégyellném magam, nem hoznék szégyent soha a családomra,se a hazámra.
Az ízlések különbözők, de szerintem még csak nem is szép, férfias álla van, és az orra nagy, a szeme meg kicsi.
Tényleg hazudott, mert az "intézményesített rasszizmust" eleve a cigányvajda cáfolta meg pár évvel ezelőtt.
Mondjuk a jelentése eleve az, hogy a rasszizmust törvényi szintre emelik valamelyik népcsoporttal szemben. Na most ilyenről Magyarországon szó sincs.
Láttam én is a kérdésben említett vitát (kb 1 órás). Azon kívül, hogy sokat beszél csak tartalom nélkül, Donáth több ponton is hazudott vagy félremagyarázott. A csattanó pedig az volt, amikor az intézményesített rasszizmusról kezdett locsogni.
Hogy miért hazudik egy nyilvános vitában? Mert ez a kormányváltók sajátossága, jó ha megszokod kérdező.
Azt sem értettem, hogy miért hazudja azt Donáth, hogy Brüsszelben nincs No-Go zóna, amikor erről a New York Times is írt, hogy van.
Most ennyire felkészületlen, vagy ennyire hülyének nézte a hallgatóságot?
"Undorodom tőletek."
Mi az Annácska, fáj az igazság?
"Brüsszelben nincs No-Go zóna, amikor erről a New York Times is írt, hogy van.
Hol van és hol írt róla a NYT?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!