Milyen (legális) foglalkozással lehet ma Magyarországon 1 millió nettó felett keresni?
"Persze, mivel egy idióta. Sokat akar a szarka de nem bírja a farka. Nem volt pénze de belízingelt egy 30 milliós autót. Ő egy hazárdírozó, azért veszíthetett volna el mindenét. Beleszáll olyan üzletekbe, amikhez nem ért, olyan emberekkel"
Mégis terjeszkedik, és elég komoly összegeket realizál, és a kovidot is túlélte, pedig így kezdte...
Meséld el nekünk mester, hogy egy vállalkozás beindításához honnan teremti elő a forrást a kezdő vállalkozó, ha nem azt forgatja bele, amit még nem vállalkozó korában a két kezével összekapart?(Örökség,hitel,lottó nyeremény és multimillás papa nem játszik)
Értelemszerűen és nyilvánvalóan több kockázat van egy cégben, mint alkalmazottnak lenni, de nagyon távol áll a "lutri szerencsepróbálástól".
Lehetnek buktatói meg alakulhatnak rosszul dolgok, de azért na.
Amúgy off a kérdésre, de itt mindenki úgy gondolkodik, hogy egyből 1 millió? Esetleg ranglétra az életben, egyre több tudás és kapcsolat és majd jönnek a dolgok magától.
Egy lépcsőn általában egyesével-kettesével lépkedünk fel, ha 4 fokot akarunk egyszerre lépni, annak csúnya orrbukás a vége.
"Értelemszerűen és nyilvánvalóan több kockázat van egy cégben, mint alkalmazottnak lenni, de nagyon távol áll a "lutri szerencsepróbálástól."
Hallottál már a költői túlzás kifejezésről?Én pont ezt fejeztem ki azzal amit leírtam, hogy végzettséget igénylő államilag vagy nagyvállalatok alkalmazottjaként szakmával a kézben mennyit lehet keresni, nem pedig vállalkozással szerencsét próbálni...
#12 a munkabéréből .pl nem lízingel drága autót, nem jár nyaralni + a vállalkozásból nem vesz ki 1-2 évig semmit, hanem a profitot 100%ban visszaforgatja.
"Mégis terjeszkedik, és elég komoly összegeket realizál, és a kovidot is túlélte, pedig így kezdte."
Persze, mivel van egy online vállalkozása, aminek a kovid csak jót tett. Bevételének nagy része még mindig a streamből és a nézők általi támogatásokból van. volt riport vele, hogy az energiaital is épp nullszaldós történet. Brandje nélkül a kutya se venné.
Na jó, tehát akkor az a kérdés, hogy alkalmazottként melyik területen lehet ennyit keresni?
Seniorként, ügyesen munkahelyeket váltva, jó cégeknél dolgozva kb. bármilyen mérnöki, informatikai, pénzügyi területen, amennyiben nem mindig csak a kötelező minimumot nyújtod a munkádban.
A húgom is lassan ennyit keres könyvelőként, én is programozóként, ő a 20-as évei végén van én meg a 30-as elején. De vannak random mérnök vagy pénzügyes ismerőseim is 1 millió nettó körüli fizetésekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!