Középfokú végzettséggel alkalmazottként mennyire jellemző az, hogy havonta 500 ezer és 1 millió között keres valaki?
Figyelt kérdés
júl. 30. 13:26
2/8 anonim válasza:
2 darab okj -s végzettségem van meg egy gépész sulis érettségi. br 1.8-at keresek alkalmazottként mint fejlesztő, home officeban kötetlen munkaidőben.
3/8 anonim válasza:
Már leírták többen is, hogy ennyit keresnek, de le lett mindenki hurrogva, hogy ez lehetetlen.
4/8 anonim válasza:
Nyilván nem lehetetlen, de nem is mindenkinek és nem minden helyen szerintem.
5/8 A kérdező kommentje:
Bocsánat, ha fölötte van az összeg, arra is értendő
Nem azért írtam ki a kérdést, hogy utána lehurrogjam, én biztos nem teszem
júl. 30. 13:34
6/8 anonim válasza:
7/8 anonim válasza:
Bruttó vagy nettó? Nettó 500 elérhető kategória, akár 8 általánossal is, az 1 millió azért nehezebb ügy.
Bruttóban már egyik összeg sem olyan nagy eresztés.
Műszakvezető lehetsz középfokú végzettséggel szinte bármelyik gyárban, azért ott bőven lehet keresni akkár (bruttó) 1 millió és fölötte is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!