Miért változik hirtelen a reakciójuk állásinterjún? Többi lent
Állást keresek szellemi területen. Előző munkahelyemről elküldtek nem a munkám minősége miatt, hanem konkrétan megszűnt a pozícióm.
3 hónap után küldtek el, a vezető amúgy egy nagyon manipulatív, rosszindulatú nő volt.
Az önéletrajzomban az szerepel, mintha még ott dolgoznék, mert nem akarom, hogy azért fel se hívjanak, mert ilyen rövid időt töltöttem ott.
Többször előfordult, hogy behívtak interjúra, jól ment minden, majd én elmondtam, hogy már eljöttem arról a helyről. Hirtelen negatívan ítéltek meg az addigi pozitív visszajelzések ellenére és már nem is akarták tovább tartani az interjút. Grimaszokat vágtak, stb. Nem tudom mit változtassak, mindent megtettem a sikerért. Szánalmasnak tartom, hogy pusztán azért, mert elmondom, hogy már eljöttem onnan önhibámon kívül, hirtelen nem vesznek komolyan. Mit javasoltok?
Hat elég sokat elmond, hogy te magadtól nem vagy képes felfogni azt, hogy miért ítélnek meg negatívan miután kiderül az, hogy hazudozol...
Valószínű nem véletlen lettél kidobva az előző helyedről se, látszik nem vagy valami éles kés. És akkor most azt fogd fel, hogy ezt én pár mondat után látom rólad, gondolhatod egy interjún milyen hamar derül ki ha ilyeneket csinálsz....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!