Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért változik hirtelen a...

Miért változik hirtelen a reakciójuk állásinterjún? Többi lent

Figyelt kérdés

Állást keresek szellemi területen. Előző munkahelyemről elküldtek nem a munkám minősége miatt, hanem konkrétan megszűnt a pozícióm.

3 hónap után küldtek el, a vezető amúgy egy nagyon manipulatív, rosszindulatú nő volt.

Az önéletrajzomban az szerepel, mintha még ott dolgoznék, mert nem akarom, hogy azért fel se hívjanak, mert ilyen rövid időt töltöttem ott.

Többször előfordult, hogy behívtak interjúra, jól ment minden, majd én elmondtam, hogy már eljöttem arról a helyről. Hirtelen negatívan ítéltek meg az addigi pozitív visszajelzések ellenére és már nem is akarták tovább tartani az interjút. Grimaszokat vágtak, stb. Nem tudom mit változtassak, mindent megtettem a sikerért. Szánalmasnak tartom, hogy pusztán azért, mert elmondom, hogy már eljöttem onnan önhibámon kívül, hirtelen nem vesznek komolyan. Mit javasoltok?

jún. 28. 20:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Azért változik mert senki se szeretne olyat alkalmazni aki kapásból hazudott
jún. 28. 23:30
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Hat elég sokat elmond, hogy te magadtól nem vagy képes felfogni azt, hogy miért ítélnek meg negatívan miután kiderül az, hogy hazudozol...

Valószínű nem véletlen lettél kidobva az előző helyedről se, látszik nem vagy valami éles kés. És akkor most azt fogd fel, hogy ezt én pár mondat után látom rólad, gondolhatod egy interjún milyen hamar derül ki ha ilyeneket csinálsz....

jún. 29. 01:16
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Bele kell írni a cvbe senki se szereti a hazugokat
jún. 29. 05:46
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Csak ebben a néhány mondatban elég necces dolgokat állítasz, hazudozol, szidod a volt munkáltatód, a próbaidőd alatt kirúgtak, mert ne nézz már senkit annyira hülyének, hogy egy cég nem tudja előre, hogy egy adott pozíció meg fog szűnni 2-3 hónap múlva, és felvesznek rá embert.
jún. 29. 06:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!