Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért változik hirtelen a...

Miért változik hirtelen a reakciójuk állásinterjún? Többi lent

Figyelt kérdés

Állást keresek szellemi területen. Előző munkahelyemről elküldtek nem a munkám minősége miatt, hanem konkrétan megszűnt a pozícióm.

3 hónap után küldtek el, a vezető amúgy egy nagyon manipulatív, rosszindulatú nő volt.

Az önéletrajzomban az szerepel, mintha még ott dolgoznék, mert nem akarom, hogy azért fel se hívjanak, mert ilyen rövid időt töltöttem ott.

Többször előfordult, hogy behívtak interjúra, jól ment minden, majd én elmondtam, hogy már eljöttem arról a helyről. Hirtelen negatívan ítéltek meg az addigi pozitív visszajelzések ellenére és már nem is akarták tovább tartani az interjút. Grimaszokat vágtak, stb. Nem tudom mit változtassak, mindent megtettem a sikerért. Szánalmasnak tartom, hogy pusztán azért, mert elmondom, hogy már eljöttem onnan önhibámon kívül, hirtelen nem vesznek komolyan. Mit javasoltok?

jún. 28. 20:02
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Mit mondasz pontosan?
jún. 28. 20:07
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Azt javaslom, hogy ne hazudj, mert amint látod, az nem célravezető.
jún. 28. 20:08
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

"Mit javasoltok?"

Talán nem kellene kamuzni az önéletrajzban aztán lebuktatni magadat rögtön az interjún, a hiteltelen gyászokat sehol nem szeretik.

jún. 28. 20:08
 4/14 anonim ***** válasza:
94%

és mióta jöttél el?

ha az önéletrajzod szerint van 3 éves szakmai tapasztalatod, interjún meg közlöd hogy az igazából csak 3 hónapos, akkor jó, hogy nem téged vesznek fel.

jún. 28. 20:34
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert hazudsz
jún. 28. 20:42
 6/14 A kérdező kommentje:
A kezdési időpont hiteles rajta (2023 vége), csak annyi nem valid, hogy befejeződött 3 hónapja a munkaviszonyom. Mert úgy látszódik, mintha ott dolgoznék. Azért nem írtam bele, hogy befejeződött, mert akkor jelentősen romlik az esélyem, ha azt látják csak pár hónap volt. Írkam ki évszámmal: 2023-2024 ?
jún. 28. 20:44
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Akkor is,hazudsz
jún. 28. 20:48
 8/14 anonim ***** válasza:
90%
Gondolom olyankor levégják, hogy nem lehetsz valami megbízható ember, ha ebben is hazudsz.
jún. 28. 21:49
 9/14 anonim ***** válasza:
93%
Gáz, hogy úgy látszik, mintha alkalmazásban lennél, a hazugság miatt reagálhatnak rosszul, nyilván onnantól nem vagy hiteles nekik. Ha mindenhol máshol is csak évszámok vannak, hónapok nem, akkor ugyan elmegy 2023-2024, de mivel úgyis az utolsó munkahelyedről akarnak kérdezni, meg arról, hogy miért jöttél el, nem hiszem, hogy jól jársz azzal, hogy ott van. Szakmai jelentősége sincsen. Ha 2023-ban véget ér az alkalmazástörténet, meg lehet mondani, hogy 2024-ben állást kerestél, volt egy sikertelen munkaviszony, próbaidőd alatt átszervezték a területet és te kiestél, és azért nincs a szakmai életrajzodban, mert az ott töltött rövid időben nem szereztél releváns tapasztalatot, így nem akartál félrevezetni senkit azzal, hogy beírod.
jún. 28. 21:50
 10/14 Koplárovics Béci ***** válasza:
100%

"Azért nem írtam bele, hogy befejeződött, mert akkor jelentősen romlik az esélyem, ha azt látják csak pár hónap volt. "

A tapasztalataid alapján a mostani megoldás sem jó...

jún. 28. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!