Online vannak most ezeknél a cégeknél az állásinterjúk?
"Mégis ezek a legnevesebb helyek ami után bárhova felvesznek (külföldön is) :) Akkor ez hogy lehet?"
Sehol nincsenek ezek a selejt cégek olyanokhoz képest mint például a Google, META, Apple, NVIDIA de akár mondhatnám a NASA-t is. Ez csak a self-marketingjük hogy milyen piacképes leszel ha a CV-ben szerepel a nevük, holott csak az igazi birkák mennek oda akik vagy nem kellenek sehova vagy elhiszik a mesét.
Már bocsi, de én egyáltalán nem ezt hallom. Igen,sok a munka, viszont egy év alatt annyit tanulhatsz ott, mint máshol 5 év alatt. És azt hallottam,hogy az interjúk is eléggé nehezek,szóval nem vesznek fel akárkit.
Nyilván nem egy Apple-el vagy Google-el kell összehasonlítani, hanem pl magyar viszonylatban.
Ha legalább egyszer behívnának interjúra, szívesen megmondanám :DD
Amúgy meg, aki szidja a big4-t, egy kis cégnél is kihajthatják az embert és lehet toxic a légkör, ahogy szerintem big4-ban is azon múlik milyen csapatba kerülsz meg ki lesz a főnököd. Ha rossz, le lehet lépni, csak épp egy big4 múlt többet ér, mint egy kkv-s múlt. Persze, ezek a cégek is elbújhatnak a fent említett nagy tech cégek mögött, de nem Californiaba, NYC-ben vagy Londonban élek/tanultam, hogy ezek a cégek reális esélyek legyenek (mondjuk egyelőre a big4 sem az nekem xdd)
"Akkor az interjúk is pl könnyebbek, mint a többi nagy cégnél?"
Persze hogy könnyebbek tekintve hogy a gyenge - közepes képességűek mennek oda akiknek ez az egyetlen lehetőségük hogy nagy cégnél dolgozzanak mert a kompetenciáik alapján máshova nem kellenének csak magyar dead-end kisvállalatokhoz
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!