Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Egy év alatt 2,3 millió...

Egy év alatt 2,3 millió forintot megspórolni mennyire ideális?

Figyelt kérdés

Egy éve kezdtem el dolgozni egy fix helyen, egyedül élek. Szerintetek ez jó arány?

23/F

2024. jún. 5. 00:32
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

19

Szerintem lufi az, ami mögött nincsen valódi instrumentum. Az ETF-ek egy része szerintem ilyen. Nem kell ki-be ugrálni, hanem nem kell belekezdeni ilyesmibe. Vagy tájékozottabbnak kell lenni, mint amilyen én vagyok, mert ha tévedek és van mögöttük, akkor jónak mondható.

2024. jún. 6. 12:31
 22/22 anonim ***** válasza:
100%
21: Biztos vannak hülye ETF-ek, de én a VWCE-ről beszéltem, ami az FTSE All-World indexet, azaz a világ tőzsdén jegyzett cégeinek összértékét követi. Ebben kivetnivalót találni már nem is a szokásos "de én jobban tudom, hogy mi mennyit ér" szint, hanem "a kapitalizmus hülyeség". Persze ez is egy vélemény :)
2024. jún. 6. 14:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!