Kezdő C#-osként (ASP) mennyi az ideális fizetés most?
Régen tanultam a nyelvet,viszont úgy alakult,hogy PHP fele mentem. Jelenleg azonban váltanék C#/ASP-re.
Van egy kisebb hobbi projektem is önéletrajzban (Bár az konzolos C# alkalmazás).
Tavaly szereztem 4 hónapnyi tapasztalatot,csak sajnos egészségügyi dolgok miatt nem tudtam a cégnél maradni.
Köszönöm előre is a válaszokat!
Köszi a válaszokat! C#/PHP (Laravel) hibrid pozíció volt amúgy,ott bruttó 700-at kaptam.
Igazából azért tettem fel a kérdést,mert sok helyen hallottam,hogy a PHP nem fizet olyan jól,mint a Java/C#.
"sok helyen hallottam,hogy a PHP nem fizet olyan jól,mint a Java/C#"
A PHP es C# nem fizet olyan jol, mint a Java, igy lenne helyes.
De ha megnezed a jol fizeto cegek hirdeteseit, akkor latod.
Ja,értem. Én a C#-ról azt hittem,kb a Java-val egy kategória fizetésben.
Tanultam amúgy Java-t is (Spring Boot-tal) 2 éve,abban is készül a hobbi projektem.
Szóval szerinted akkor inkább Java felé menjek,ha már választani kell? Egy nettó 430-450 nekem teljesen jó lenne kezdő Java-sként is amúgy.
"Szóval szerinted akkor inkább Java felé menjek,ha már választani kell?"
Mindegy, ahogy 7-es irja, az altalad leirt bersav C#-pal is realis lehet, kesobb meg ugyis meg kell tanulnod tobb nyelvet (mar ha komolyabb ambicioid vannak). Ha megtanulsz egy objektum orientalt nyelvet, akkor a tobbi mar sokkal konnyebben megy utana.
Köszi a további válaszokat!
PHP-t is OOP-ben tolom,nincs bajom a szemléletmóddal.
Az újabb fizetésharc ahol a keveset keresők nem hiszik el hogy lehet nagyon jól keresni, a sokat keresők pedig nem hiszik el, hogy lehet baromi rosszul keresni.
Kb 650 től 900 ig bármi lehetséges, kezdve a kicsi szarul fizető KKVk tól egészen a jólfizető multikig.
Kevés tapasztalattal nem lesz azért egyszerű rodeó és nem biztos hogy csak arra érdemes jelentkezned amit igazán szeretnél, mert most nehezebb kezdőként állást találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!