Egy év alatt 2,3 millió forintot megspórolni mennyire ideális?
Figyelt kérdés
Egy éve kezdtem el dolgozni egy fix helyen, egyedül élek. Szerintetek ez jó arány?
23/F
jún. 5. 00:32
3/22 anonim válasza:
Kérdező te hogy gondolod jó ez vagy sem?
Mindenkinek szerintem más a megélhetése és a véleménye is
4/22 anonim válasza:
Sztem nagyon jo es 23 evesen !!
Szuper, csak igy tovabb.
6/22 anonim válasza:
Hogyha mindezt úgy sikerült megspórolni, hogy minőségi az életviteled (van szabadidőd, tudsz kikapcsolódni és rendesen étkezel), akkor nagyon szép teljesítmény 23 évesen.
7/22 anonim válasza:
Mindig egy célhoz képest kell nézni, hogy mennyire jó vagy sem.
Van, akinek 2 millió megvan pár hónap alatt, van, akinek pár év alatt sem. Kérdés, hogy mit szeretnél elérni és mikorra, és ahhoz lehet nézni, hogy időben hol tartasz.
8/22 anonim válasza:
Fodraszkent ez egy havi sporolas nekem
10/22 anonim válasza:
Gratulálok, nagyon jó!
Ne foglalkozz a negatív válaszokkal! Hidd el, nagyon sokan örülnének, ha lenne ennyi félretett pénzük, a nagy átlag szinte hónapról hónapra él és még ketten sem tudnak ennyit félretenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!