2024-ben mi az ideális fizetés amire már azt mondják, ez igen?
Egy személy, támogatások nélkül, 8 ÓRA, NETTÓBA. Amit a kezedbe kapsz.
Rendes hétfőtől péntekig, túlóra nélkül. Havi 160 óra.
Tehát nem két főre nem öt gyerekre, nem segély. Szimplán amit a munkavállaló kifizet nettóba és a zsebedbe marad.
Első szavazó és válaszadó vagyok, budapesti, középfokú végzettségekkel, nyeltudással, 17 év balesetmentes rutinnal, és a fenti kérdés részleteiben említett paraméterekkel én már nettó 400 ezerre is azt mondanám, hogy ez már döfi!
De sajnos nincs ilyen lehetőség még pesten sem.
Mit értesz ideális alatt?
Ilyen vágyálmokat akarsz hallani, hogy én 10 millaval lennék elégedett? 🤔 😃
Ez függ egyéni lélektani határtól és élethelyzettől. Én már 250E-nek is örülök, persze a mai helyzetben legalább felette 300E felé vagy 300E-400E között ideálisabb. De akármennyi pénzem is lenne, vannak egyéni meglátásaim lélektani határokkal. Például nem mennék el irreálisan drága lehúzó albérletbe attól sem, ha annyi pénzem lenne. Akkor inkább fektetem másba. Most talán úgy is néz ki, hogy a kis pénzemből is maradni fog és újra gyűjtök.
Én más szempontból "könnyű" helyzetben vagyok családi lakásban maradva. Ezért is mondom, hogy mindenkinek más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!