Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Aki könnyen talált munkát az...

Aki könnyen talált munkát az hol talált?

Figyelt kérdés

2023. dec. 8. 19:46
 71/116 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy az eddigi kommentjeid után világossá vált, hogy te tipikusan a menthetetlen kategóriába tartozol.

Tehetetlen vagy, egy éve csak hemperegsz a saját bajodban, várod a sültgalambot a szádba. Egy év alatt arra nem voltál képes, hogy felismerd a munakerő piaci értéked és tegyél valamit ellene. Mindenki más a hülye, csak az ujjal mutogatás megy.

Talán ha az elmúlt szabad hónapjaid hasznosan, tanulással töltötted volna most esetleg érne is valamit a CV-d, LinkedIn profilod és lenne munkád.

2023. dec. 22. 06:30
 72/116 anonim ***** válasza:
100%
Tulajdonképpen nem értesz semmihez, de elvárod, hogy kapkodjanak utánad. Ahhoz, hogy kapkodjanak utánad rengeteget kell tanulni és dolgozni egy bizonyos területen, kilépni a komfort zónából, olyan feladatokat vállalni, amik elsőre nagyon nehéznek tűnnek, hogy fejlődj. Az utat ki kell járni, és alanyi jogon nem jár semmi. Nagyon furcsa, hogy ezeket el kell neked magyarázni, mint egy 14 éves gyereknek, aki pályaválasztás előtt áll. Ja, és a hiszti nem visz előrébb, senkit nem érdekel, csak komolyanvehetetlen leszel tőle.
2023. dec. 22. 07:04
 73/116 A kérdező kommentje:

Kikérem magamnak hogy ne értenék semmihez te B*nkó diglomás gy*kér!

Web programozó skilljeim vannak, de jobbhijján kitörölhetem vele, mert nincs digloma (igen szándékosan írom így, főleg az itt vagizók fényében, köszi!!!)

Van egy két hobbiprojekt meg barátnőmêk hiroldalára csinálok egy cms-t mert a WordPressre rámegy a gatyájuk....

De kaptam már meg interjún: jaj hát az csak hobbiprojekt.....

Egyéni megkereséseknél meg a 80 százaléka ingyen gondolja a dolgot....

2023. dec. 22. 09:15
 74/116 anonim ***** válasza:
81%

@73 IT plusz angollal először tényleg keresni kéne valami tech support pozit, akármilyen semmi cégek is adnak 400 nettót. Lesznek kompromisszumok, nem az lesz életed munkája, de ha összekapod magad, akkor a kutyát nem fogja érdekelni, hogy van-e diplomád. Pát után meg lehet szépen váltogatni felfele. A legtöbb, szakma teteje fele levő fejlesztő haveromnak nincs diplomája. Webfejlesztő juniorokat tényleg nem nagyon keresnek, jellemzően valami komolyabb front end tudásra szükség van, de ha szerzel egy belépőszintű melót és mellette képzed magad, akkor az is teljesen jó irány.

Az viszont biztos, hogy muszáj lesz az indulataiddal kezdened valamit. Bármilyen interjún átviláglik, hogy haragban vagy a világgal, amit persze megértek, viszont egyik munkáltató sem fog azon lutrizni, hogy összebalhézol-e egy munkatársaddal vagy egy ügyféllel két nap után.

2023. dec. 22. 11:34
 75/116 anonim ***** válasza:
71%
Az az érzésem hogy te kiégtél az irodai munkaköröktől. Szerintem menj el fizikai melót végezni, tapasztalatból beszélek. Én régen közgazdászként dolgoztam, most kamionozok amit sokkal jobban élvezek és a fizu is sokkal jobb. A mentalitásodat is változtasd meg, ne a kifogásokat keresd, hanem tegyél azért hogy jobb legyen és ne foglalkozz mások véleményével, főleg ne egy olyan portálon, amin köztudott hogy a trollok aránya kb 80% százalék, aki havi 10 millás nettó alatt fel se kel.
2023. dec. 22. 12:12
 76/116 A kérdező kommentje:
Bárcsak az irodai szarságtól égtem volna ki..... inkább a mindent csinálj meg éjszakában. 27 nap 1 hónapban ---> 140k SZERINTED?
2023. dec. 22. 13:14
 77/116 A kérdező kommentje:
Meg a 4 órás bejelentések, napi bejelentés stb
2023. dec. 22. 13:15
 78/116 A kérdező kommentje:
75: a fizikai munkát nem tudom csinálni, vagyis de, csak az nem néz ki szépen. 2 agyhártyagyulladással a hátam mögött (igen még ezek után is olyan vagyok mint bárki) sajnos maradt vissza egy kis bizonytalanság így amikor egy olyasvalaki aki nem ismer, meglátja kb szívrohamot kap. Bár soha a büdös életben nem estem le még a stokiról se, nem hogy a létráról. Csak sajnos a főnökök nagy része nem fogja vállalni a felelősséget.
2023. dec. 23. 07:02
 79/116 A kérdező kommentje:
Pl egy létrára, állványra mászásnál
2023. dec. 23. 07:03
 80/116 anonim ***** válasza:
76%

Fizikai munkát nem akarsz, ügyfélszolgálatot nem akarsz, fejlődni nem akarsz.

Akkor mit akarsz?

2023. dec. 23. 18:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!