Miért szavaznánk a Fideszre?
Egyikünk sem írta, hogy kormánypárti lenne.
Nem tudtad, hogy csak kormánypárti lehet aki lediplomázott akár többször, rengeteget dolgozott, hogy előrébb jusson?
Még én nyígok? Ti jöttök itt a f@szságaitokkal! Digloma? mibű? a soros fizette mi? Mocsok CEU banda!
Örültem a matek 3-as érettségimnek meg az irodalom 4-esnek miután 10-ben kishíján többször is ájulásközeli állapotba vertek a kedves osztálytársak, és buktam is! Nem tudom milyen szuperdroidok meg multimilliomosok vannak ezen az oldalon, akik kisujjból kirázták a színötös érettségit, vagy anyuciapucinak volt hirtelen 3 millája mérnökjoghiperszuperhallgató szakra!! Mert hogy a nyári mekkdönelcből biztos hogy nem pakoltátok össze... az hót ziher!
Az eredeti kérdés az lett volna hogy hol találtok könnyen munkát, mert nekem ha ismerősökről beszélünk az vagy SZAKmunkás, vagy kőműves/burkoló, vagy gyári melós. Utóbbi kettőt próbáltam már, nem úgy megy ahogy azt elvárnák.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!