40. Hehe, de mennyire. Én legutóbb akkor írtam, mikor beírtam, hogy külföldön. Ami teljesen igaz - pedig én vagyok az általa utált 6 nyelven beszélő világbajnok szupergyerek :D Csak már 15 éve sem találtam Magyarországon munkát.
Képzelem milyen a helyzet, ha valaki csak annyihoz ért, mint a kérdező, hogy köpködi azokat, akik letettek valamit az asztalra.
De igazából az ilyen embert nem tudom sajnálni, vannak sajnos elegen, akik úgy sem jutnak vagy nehezen egyről a kettőre, hogy küzdenek és mindent megtesznek érte, hogy jobb legyen nekik.
Tuti troll.
Ilyen mélységesen sötét senki sem lehet.
25 az a 26 és oké, ez valid, hogy a fiatalokat, főleg a diákokat, valamint a nyugdíjasokat jobban szeretik felvenni a támogatások miatt.
Hol keresel egyébként? Hogy kerestél ezeknél a cégeknél állást?
Meg mostmár, hogy körbeírtad milyen területen keresel állást a LinkedIn-t mire használod?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!