12/116 anonim válasza:
#5 / Kérdező: Oké, hogy fent vagy, de mihez értesz és abban mennyi tapasztalatod van? Ezt kell "beállítani", hogy kapjál megkereséseket.
14/116 A kérdező kommentje:
Hagyjál má kűfőőőőd....
2023. dec. 9. 11:29
15/116 anonim válasza:
Jaaa, hogy debil vagy...így már értjük.
16/116 A kérdező kommentje:
nem vagyok debil.....
2023. dec. 9. 13:17
17/116 anonim válasza:
Ez már amúgy a mit kő beállítani hozzászólásából kiderült. 😆
18/116 anonim válasza:
LinkedIn a szinte kizárólagos forrás, ha fehérgalléros, nyelvtudást igénylő munkákról beszélünk. Azt kellene tudni, hogy mihez értesz és mennyi tapasztalatod van.
Egy staff szinten levő devopsost simán megkeresnek heti tízszer fejvadászok, nyolc általánossal, meg egy kitöltetlen profillal meg aztán várhatod, hogy bárki írjon.
19/116 anonim válasza:
Feltöltöm és megtalálnak maguktól.
Be van állítva a minimum bérigény, így látják az elképzelést is. Persze, az alatti ajánlattal is megkeresnek, de ott rögtön elmondom, hogy nem is aktuális.
20/116 anonim válasza:
Ápolóként jelentkeztem a közeli állami kórházba. 1 hét múlva már kezdhettem is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!