@54 Elég lehet az angol csomó mindenre, nagyjából milyen szinten beszéled? Ha van egy kábé középfokod, azt fel lehet húzni tárgyalási szintre olyan 6 hónap kemény melóval, az meg sok kaput kinyit.
Tényleg szeretnék segíteni, de ahhoz kell a részedről is hajlandóság. A némettanulás csak egy példa volt, ezer más dolog is szóba jöhet, az angol is. Milyen helyeken dolgoztál ezelőtt? Érdemes interjúzást is gyakorolni, istenúccse még egy Zoomot is tolok veled, hogy átbeszéljük, csak próbálj az agresszió helyett konstruktív lenni.
Á, nem. Végülis SSC és egyéb nagyvállalati szektorokban az egyik legkeresettebb nyelv itthon.
Viszont mostmár biztos vagyok benne, hogy te szándékosan ugrasz át az összes kommentnél minden arra irányuló részt, ahol bármilyen formában is szóba jón az önfejlesztés, vagy csak rákérdezünk, hogy az elmúlt egy évben amíg otthon voltál mégis milyen területen fejlesztetted magad.
Definiáld már nekem légyszíves, hogy mit értesz azalatt, hogy mindenhová?
Hol próbálkoztál eddig, ahol egzakt megmondták, hogy bár a skilled megvan de papírod nincs így nem veszünk fel?
Nagyjából mindenhová ahol nem 225 nettót fizetnek és nincs tele cimbalmokkal/citromokkal.... Izé... C1g@ny0kk@l az egész hely.
Jártam már így 2x is.... 2 helyet is muszáj voltam otthagyni mert a retekje egy alkalommal kést rántott (budaörsi MOL kúton a kollégám aki nem mellesleg vöröskeresztes vezető!!!!!) Az még hagyján hogy röhögve nézte végig ahogy a másik kollegina kerített sebtapaszt amikor elvágtam az ujjam,
1x meg kipakoltattak a cimbalmok mondván hogy biztos van a zsebembe egy 20as, adják már neki kávéra, csak mert nem 3 hetes koszos plecsnis göncbe jártam dolgozni. (Budaörsi tesco kameraterem)
De ha folyékonyan beszélsz angolul, miert nem nézel valami ügyfélszolgálatos melot?
Diák koromban otthonról csináltam ügyfélszolgálatot angolul, simán adnak érte havi nettó 350-et.
*Ügyfélszolgálatos melóhoz elvárás, hogy ne sírjon a gyerek vagy menjen a TV a háttérben*:
*surprised pikachu face*
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!