111/116 anonim válasza:
Kutatóorvos vagyok, korábban laboratóriumokban dolgoztam, most a gyógyszeriparban vagyok.
Soha nem volt problémám a munkakereséssel, amikor kerestem, mindig hamar találtam állást, soha életemben nem voltam munkanélküli, ma is havonta 1-2 alkalommal rámírnak fejvadászok a linkedinen.
112/116 A kérdező kommentje:
Nem igaz.... Az összes nagymenő sorosista milliomos diglomás itt parádézik gyk-n?
2023. dec. 30. 19:09
113/116 anonim válasza:
Egy kutatóorvos miért sorosista egyböl? 😂
114/116 A kérdező kommentje:
Na az pláne az.... Ráadásul még gyilkos is
2023. dec. 30. 21:48
116/116 anonim válasza:
Profession, részletes keresés, én irodai adminisztrátor munkát állítottam be Bp n, meg a többit pl tapasztalat végzettség nyelvtudás. Nekem csak érettségim van mégis 1000+ helyre tudnék jelentkezni. Kezdetben a közeli kerületekben lévőkre jelentkezem, ha nem jön elég hívás akkor messzebbre is. Kb 40-50 helyre simán. Fel is szoktak venni egy hónapon belül valahova. De nekem van 8 évnyi munkatapasztalatom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!