Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » BKVhoz villamosvezetőnek...

BKVhoz villamosvezetőnek jelentkeztem hétfőn reggel a karrier oldalon. Azóta sem kaptam választ, akkor temessem az egészet?

Figyelt kérdés

Érettségim van, egy félbehagyott egyetemmel (vagyis még aktív féléves vagyok, de anyagilag, úgy, hogy nem támogatnak szüleim, albérletet fenntartani iszonyatosan nehéz), és mivel érdekel régóta a villamos és- mozdonyvezetés, beadtam villamosvezetőire az önéletrajzom egy motivációs levéllel. Őszintén legszivesebben HÉVhez mennék, de nem találok vagy fél éve meghitdetett tanfolyamot, vagy bármit, és hiába kerestem hévnél az illetéseket emailben, semmi válasz...

Február 3. a jelentkezési határidő, február 10. környékén van a szűrés időpontja.

Önéletrajzom nem fényképes, tehát az arcképem nincs rajta, hiszen adatvédelmi szempontok alapján nem szívesen szerettem volna belevágni a pdfbe.

Feltétel csak egy 8 általanos, orvosi, de hallottam olyat is, hogy több ezren jelentkeznek, és ebből max 200 embert választanak ki.

Sok minden ne múljon, én azt mondom, akkor legfeljebb megprobálkozok mozdonyvezetőinél, ha nem, akkor folytatom az egyetemet, de ez így kivitelezhetetlen, kollégiumot meg egyáltalán nem akarok, rémálom.

tegnap 21:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

FELVÉTELI ELJÁRÁS

1. jelentkezéshez regisztráljon a villamosoktatas.hu/jelentkezes oldalon

2. a regisztrációt és a bejelentkezést követően töltse fel fényképes önéletrajzát

3. az előkövetelmények maradéktalan teljesítése esetén a megadott e-mail címre értesítést küldünk a felvételi előszűrő lehetséges időpontjairól

4. a megfelelő időpont kiválasztása után a megadott helyszínen, kipihent állapotban jelenjen meg

Akik megfelelnek az előkövetelményeknek, kapnak időpontot előszűrőre.

Ne temesd még, a jelentkezési határidő után szoktak írni.

tegnap 21:48
 2/11 anonim ***** válasza:
Nyilván a jelentkezési határidő után fognak visszajelezni, ha az önéletrajzod alapján jónak látják. Ezelőtt 20 évvel ez úgy nézett ki, hogy eljött a felvételire vagy 60-80 ember, abból tudott bekerülni azt hiszem 20. Kb. csak protekcióval jutottál be. Akkor még az érettségi is feltétel volt ha jól emlékszem. Azóta azért sok minden változott, kénytelenek voltak lejjebb vinni a felvételi követelményeket is, egy időben lasszóval sem találtak embert. Most nem tudom mi újság ilyen tekintetben. De 200 embert biztos nem vesznek fel, annyira nincs szükség és nem is tudnak annyit oktatni. Szerintem most sem nagyon lehet magasabb a csoportlétszám 20 főnél. Egyébként sosem vizsgázott le az induló létszámból mindenki, sokan kihullottak mindig menet közben, elhasaltak közbenső vizsgákon. Régen követelmény volt, hogy a tankönyvek bizonyos részeit szóról szóra kell megtanulni, pl. a forgalmi utasítást mindenképp.
tegnap 22:02
 3/11 anonim ***** válasza:
75%
MP a 40 éves alkesz infantilis..
tegnap 22:23
 4/11 anonim ***** válasza:
89%
Ott van hogy fenykepes oneletrajz. Adsz nekik fenykep nelkulit. En biztos nem hivnalak be, ha mar a jelentkezes se megy.
tegnap 22:27
 5/11 A kérdező kommentje:

#1,2, Köszönöm a válaszokat. Azért gondoltam, hogy határidő előtt behívnak, hiszen a jelentkezés folyamatos, tehát ha most nem, elvileg következő , júliusban induló tanfolyamra jelentkezhetek. Köszönöm a pontosabb infót, akkor ezek szerint kis esélyem van csak, akkor is, ha visszahívnak.

#4 Látom, ékezetek se mennek, a te véleményed irreleváns, hiszen csak a rosszindulat tükrözödik belőle. A jelentkezés ment, hiszen jelentkeztem, elhiszem, hogy 8 általános nem ad alapot az értő szövegértelmezésre, ha az IQ szinted alacsony.

tegnap 22:43
 6/11 anonim ***** válasza:
Nem ment, oda van irva hogy mit kell csinalni, te nem azt csinaltad.
tegnap 22:47
 7/11 A kérdező kommentje:
Fényképes önéletrajzra senki se kényszeríthető.
tegnap 22:48
 8/11 anonim ***** válasza:
Menj át levelezőre mellette lehet dolgozni..Úgy élhetőbb..Ne engedd el a diplomát mert maanélkül nincsen már semmi élhető...
tegnap 22:48
 9/11 A kérdező kommentje:
Bár elhiszem gyártósorból megy a kárörvendés itt gyakorin, de gondolj bele abba, hogy amíg te a gyárba gürizel és ide hányod mocskod, másnak van egy félig elvégzett villamosmérnöki diplomája. ;)
tegnap 22:50
 10/11 A kérdező kommentje:
#8 utóbbi válaszom nem neked szólt. Azon is gondolkodtam, hogy átmegyek, de közben csinálom a villamosvezetést, tanfolyam ideje alatt passzíváltatok. Egyébként köszönöm a válaszod, igazad van.
tegnap 22:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!