Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan tudnék/lenne célszerű...

Hogyan tudnék/lenne célszerű fizetésemelést kérni a főnökömtől?

Figyelt kérdés

Két éve vagyok ennél a cégnél, a pozicióban viszont csak egy éve. Keveslem a fizetésem, mert 50%-a elmegy albérletre, egyéb kiadások miatt,kb 0-ra jövök ki hó végén. Volt a teamen belül is változás, kevesebb ember maradt ugyanarra a feladatra, meg nyilván most már önállóbb is vagyok. Hogy lehetne ezt megpróbálni. Jófej a főnim, de én egy nagyon introvertált valaki vagyok. Egyébként külföldi munkahely, és a főnim eddig is tett kisebb engedményeket: pl ha úgy van, nem kell bemennem minden héten az irodába. Tudja, hogy a családom otthon van, miattuk hazajárok néha.

Ugyanakkor sajnos ez tényleg csak arra elég, hogy kijöjjek hó végén, nagyon nem lehet megtakarítani semmi belőle.

Esetleg vállaljak el valami plusz projektet? Két év alatt 5%-kal emelték a bruttó fizum, de ez a nettóban nem látszódik meg sajnos.

2023. dec. 8. 11:07
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Mármint nem chaten, hanem online hívásban terveztem, igen.
2023. dec. 14. 15:25
 12/12 A kérdező kommentje:
Egyébként nekünk a team is olyan, hogy egyik fele Pragában, másik fele Ostravában dolgozik. Emiatt is bevett szokás, hogy online vannak a meetingek
2023. dec. 14. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!