Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miből éljek, mit csináljak,...

Miből éljek, mit csináljak, ha nincs olyan munka, ami nekem való?

Figyelt kérdés

Fizikai munka nem nekem való, rendszerüzemeltető OKJ-m van, idegen nyelveket nem tudok, semmit nem tudok megtanulni, mit tegyek?

20/F

2023. dec. 1. 16:45
1 2 3
 11/30 anonim válasza:
76%
Ellenőr
2023. dec. 1. 21:29
 12/30 anonim ***** válasza:
65%
Ugyanígy vagyok, 3 év alatt a 3. munkahelyemen szenvedek, alkalmatlan vagyok mindenre is. Bárhová jelentkezem, mindenhol elutasítás.
2023. dec. 1. 22:31
 13/30 anonim ***** válasza:
66%
Fejben dől el.
2023. dec. 1. 23:06
 14/30 anonim ***** válasza:
15%
Bankrablás, dealerkedés, prostituáltak futtatása, nagyjából ezeket javaslom, bár ezeknél kicsit nagy a stresszfaktor, viszont jól fizetnek. Ha nyugisabb életet akarsz akkor meki, kukásautó, vagy futár, viszont ezeknél dolgozni is kell a fizu meg sz@r.
2023. dec. 2. 03:55
 15/30 anonim ***** válasza:
65%
Portás/biztonságiőr munka pont neked való. Nem kell semmit csinálni és még fizetnek is.
2023. dec. 2. 13:02
 16/30 anonim ***** válasza:
25%
Meleg p0rnószinész. Pont olyan mint ahogy úgy látom amúgy is élni akarod az életed, csak fekszel ott, amit meg kell alád pakolják.
2023. dec. 2. 14:33
 17/30 anonim ***** válasza:

Megtanulam egy rakás szart a kovid óta ...

(bizonyítványokat szereztem abból amiket már eddig is tudtam)

Ugyanúgy nincs értelmes, de mégcsak megfizetett melóm se, pedig egyszerre vagyok villanyszerelő, gumis, fotós, társasházkezelő, darus, sofőr, targoncás, meg még kocsit is tudok szerelni, és háztatrtási nagygépeket is meg tudok javítani, szivattyúktól a magasnyomásún keresztül a gázkazánig...

Nyár óta már vasmegye fele orientálódok párommal, mert ebből ingázás lesz ki osztrákba, miután Bp-n eladtuk a lakásomat...

BudaFckiNpest...

2023. dec. 3. 01:07
 18/30 anonim ***** válasza:
22%

"Fejben dől el."

Szerintem meg a közlönyben dől el, nameg a könyvelőnél, amikor majd az ötödik tanácsadás után rájössz, hogy magyarba ez se éri meg meg az se, meg amaz se...

2023. dec. 3. 01:09
 19/30 anonim ***** válasza:
12%
Én meg azon gondolkodom, mit nem utálok már jobban a kapitalistáknál, a kapitalizmust majmolóknál...
2023. dec. 3. 11:02
 20/30 anonim ***** válasza:

"Szerintem meg a közlönyben dől el, nameg a könyvelőnél, amikor majd az ötödik tanácsadás után rájössz, hogy magyarba ez se éri meg meg az se, meg amaz se..."

Ez mind-mind fejben dől el.

2023. dec. 3. 11:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!