Miből éljek, mit csináljak, ha nincs olyan munka, ami nekem való?
Fizikai munka nem nekem való, rendszerüzemeltető OKJ-m van, idegen nyelveket nem tudok, semmit nem tudok megtanulni, mit tegyek?
20/F
Megtanulam egy rakás szart a kovid óta ...
(bizonyítványokat szereztem abból amiket már eddig is tudtam)
Ugyanúgy nincs értelmes, de mégcsak megfizetett melóm se, pedig egyszerre vagyok villanyszerelő, gumis, fotós, társasházkezelő, darus, sofőr, targoncás, meg még kocsit is tudok szerelni, és háztatrtási nagygépeket is meg tudok javítani, szivattyúktól a magasnyomásún keresztül a gázkazánig...
Nyár óta már vasmegye fele orientálódok párommal, mert ebből ingázás lesz ki osztrákba, miután Bp-n eladtuk a lakásomat...
BudaFckiNpest...
"Fejben dől el."
Szerintem meg a közlönyben dől el, nameg a könyvelőnél, amikor majd az ötödik tanácsadás után rájössz, hogy magyarba ez se éri meg meg az se, meg amaz se...
"Szerintem meg a közlönyben dől el, nameg a könyvelőnél, amikor majd az ötödik tanácsadás után rájössz, hogy magyarba ez se éri meg meg az se, meg amaz se..."
Ez mind-mind fejben dől el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!