Az önéletrajzot Word-ben készítitek és PDF-ben mentitek, vagy más alkalmazásokban csináljátok? Ha Photoshop-ban készíteném el, hogy egyedibb legyen, az milyen lenne?
Tökmindegy, a tartalmát fogják nézni nem azt hogy milyen a körítés.
Ha Harvardon végeztél matematikus PhD-t és AI fejlesztő voltál 5 évig a Googlenél akkor egy jegyzettömbe írva is felvesz akármelyik tech cég.
Ha pedig nem tudsz semmi komoly végzettséget / tapasztalatot felmutatni de gyönyörűen feldizájnolod a CV-t... az nem fog érdekelni senkit.
Vannak CV sablonok, abból lehet egyet választani, de a tartalom sokkal fontosabb lesz, mint a kinézet. Helyesírásra figyelj különösen.
Én volt, hogy írtam egy rövid bekezdést a végére, amolyan motivációs levél félét, az adott pozícióra alakítva, plusz infót hozzáadva a felsorolásokhoz.
Én vagyok a canvás, szerintem semmit, töröld, én legalábbis törölném.
Hacsak nincs valami hangzatos öndefiníciód.
Én legalábbis az összes ilyen részt üresen hagyom és a legszüksegesebbekre:
-dátum
-munkakör
-cég
-rövid leírás
szorítkozom.
Magamról sem adok meg néven és telszámon, emailen kívül semmit.
Válaszolok neked privátban is szívesen, hogy gyorsan azt nem ígérem.
6, az enyémben van összefoglaló az elején, pont, mint a LinkedIn profilomob, de nekem 5 oldalas a CVm (és elolvassák, szóval nem kell a rizsa, hogy nem … emellett amúgy sem állásokra, hanem alvállalkozói melókra jelentkezem, de arra se nagyon kell, LinkedInen megtalálnak az ügyfelek)
Amúgy Wordben is lehet egy csomó egyedi dolgot csinálni, csak a userek 99%nak nagyjából fogalma sincs róla, hogy mit tud ténylegesen a program
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!