Windows alaphelyzetbe állitás után Microsoft alkalmazások(Word Powerpoint...)?
Tölts le LibreOffice-t!
Mindent tud, amit a Micro$oft Office, annak a formátumait is ismeri, viszont ez még működik is.
Egyébként ha Pendrivera rárakom az alkalmazásokat a tesóm gépéről és bemásolom akkor az én gépemen is működni fog?
Az a baj hogy alapból rajta volt a gépen és nem tudom hogy honnan és hogyan kéne újra letölteni... Nekem mindenképp a Microsoftos dolgok kellenének az iskola miatt is...
Office nem fog portable módban futni, ide-oda írogat, persze kipróbálhatod.
Melyik verzió volt, hányas?
Arról, hogy az oktatás milyen gusztustalan módon összefonódott a Micrtosofttal, most nem mondnaék részletes véleményt.
Mint ahogy magáról a Microsoftról sem, pedig tudnék...
A lényeg:
1. Alapból a Microsoft Windows csak néhány, nagyon alapvető segédprogramot tartalmaz. Komolyabb szövegszerkesztőt nem. Azt előtte fel kell telepíteni rá. (Ha te úgy tapasztaltad, hogy alapból rajta volt a gépen, akkor azt valaki előtte feltelepítette rá.)
2. Mind a LibreOffice, mint a WPS Office, mint az OnlyOffice, mind a FreeOffice magas szintű MS-kompatibilitással rendelkezik. Én évek óta LibreOffice-t használok. Miután iskolában vagyok rendszergazda, és mint említettem, az oktatásba gusztustalan módon belefolyt a Microsoft, a dokumentumok, amiket kapok, kb. 95%-ban MS formátumban vannak. Legutoljára olyan problémám, hogy valami LibreOffice-ban nem működött úgy, ahogy azt MS Office-ban elképzelték, valamikor 5 éve volt, és igazából egy pocsék módon összegányolt dokumentum volt. Ráadásul kevesebb is a macera a LibreOffice-szal. (Egyébként a MS Office is meg tudja nyitni a Libre dokumentumait.)
3. A diákoknak "ingyenes" az Office 365. Ha van már azonosítód, akkor a portal.office.com-ra belépve le tudod tölteni PC-re, mobileszközre, és a webfelületen is használhatod a funkcióiban kevésbé korlátozott változatát az online MS Officenak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!