Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit csináljak, ha fogalmam...

Mit csináljak, ha fogalmam nincs, mit kezdjek az életemmel?

Figyelt kérdés

Tavaly óta érzem ezt, a szakmámban egy nem túl sok kreativitást igénylő területen dolgozom, viszont ami meg profibb rész, ahhoz nem értek eléggé (egyébként gyógytornászként dolgozom de úgy érzem érzékem sincs hozzá eléggé ahhoz, hogy profibb legyek benne vagy nem is tudom).

Jelenleg a magánéletem is semmilyen, így most úgy érzem a nagy semmi felé tart a jövőm. Önbizalmat sem érzek belekezdeni új dolgokba, tusom ezen változtatni kell.

Nagyon sokat gondolkodom rajta, mi érdekel vagy próbálok célt kitűzni de semmi...Külföldre is szívesen költöznék (angolul beszélek, illetve a németet ha feleleveníteném, akkor az is menne) de egyedül nem tudom hogyan kellene nekiállni, a diplomámat is honosítani kell, nem dolgozhatok csak úgy kint vele.

Sosem voltam életképtelen, de most úgy érzem az vagyok, egyszerűen teljesen tanácstalan. Ti voltatok már így? Mi segített?

Légyszi ne szidjatok, hogy milyen idióta vagyok, megteszem azt en is elégszer, higgyétek el😅

2023. jún. 22. 22:14
 1/4 anonim ***** válasza:
60%
A hivatás nem olyan, hogy akarni kell jól csinálni.
2023. jún. 22. 22:34
 2/4 anonim ***** válasza:
96%
Akkor válts pályát. Bár a gyógytornász azért szerintem keresett foglalkozás.
2023. jún. 22. 22:57
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Keress valami gyógytornász képzést még, akár külföldön, hogy profibb legyél (már ha még mindig érdekel ez a szakma)
2023. jún. 23. 11:26
 4/4 anonim ***** válasza:
84%

A mindennapokban is "nyomi" vagy? Ezt úgy értem, hogy kedvetlen, levert, fáradt?

Voltál esetleg covidos? Azt mondta nekem több orvos is, hogy ez lehet a covid utóhatása, szerencsés esetben idővel elmúlik.

Új célokat kellene keresned, esetleg valami hobbit, ami fellelkesít. (Tudom, könnyű mondani...)

Ha esetleg pároddal gondolkodtok gyermekvállalásban, az is teljesen új irányt tud adni az életednek. (Bár nem tudom a nemedet, apa vagy anya lennél, de mindenképp új élményeket, életcélt adna.)

Esetleg háziállat? Vagy egy új nyelv megtanulása? Barátokkal összejárás, velük történő eszmecsere is segíthet.

Kérdezted, hogy kinek mi segített, aki hasonló helyzetben volt. Némileg én is ilyen helyzetben vagyok, alapból minden rendben az életemben, jól fizető munka, feleség, de mégis érzek egyfajta ürességet, céltalanságot. Átmenetileg tudok fellelkesülni, várni valamilyen eseményt, szellemi munka után fizikailag alkotni valamit (épp most nyaralófelújítás sajátkezűleg). Ilyenkor nem annyira foglalkoztat a jövő, hogy hova tartok.

Próbálj a mának élni, élvezni amit lehet...

2023. jún. 23. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!