Mit csináljak az életemmel? Egyetem vagy munka?
Hát a vendeglátas és a lustaság pont nem fér össze.
Kemeny meló...
Ezt úgy érted, hogy szerinted nem lusta vagyok, mert a vendéglátós melót bírtam, sőt élveztem is, vagy úgy, hogy nem nekem való a dolog, nem sokáig csináltam, és nem is bírnám sokáig?
Egyébként az egyik nyári hónap az olyan volt, hogy minden nap dolgoztam legalább 12 órát. Nem kellett végig talpon lenni, ha nem volt vendég, sem feladat, leülhettem, viszont volt sok munka. Volt olyan reggel, amikor nagyon nem volt kedvem elindulni dolgozni, de amikor ott voltam, tetszett, és el tudtam felejteni közben, hogy mennyire fájnak a talpaim, az egész lábam, vagy éppen mennyire kimerült vagyok már. De tényleg lehet, hogy ebben az is segített, hogy csak egy hónapig csináltam.
Ezzel az a baj, hogy a vendéglátás nem egy életbiztosítás, fiatalon még buli, de később már nem fog jólesni a 12 óra munka.
Nem írtad, ki finanszírozza most a dolgaidat, gondolom, a szüleid. Ha kihagysz 2-3 évet és utána ülsz vissza az iskolába, hajlandóak lennének segíteni, vagy addig is magadat kellene eltartanod?
Szerintem nagyon könnyű beleragadni abba, hogy nem tanul az ember- látod, neked is mennyire nehéz középiskola után az egyetem, mi lenne, ha még ki is hagynál éveket?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!