Mit csináljak ha defektet kaptam munkába menet és nem tudtam beérni?
Figyelt kérdés
Meg csak próbaidőn vagyok, de olyan szerencsétlen vagyok hogy most a 2. Héten defektet kaptam hajnalba. Gyalog nem érek be és ilyen korán nem tud bevinni senki hirtelen.2023. szept. 8. 06:09
2/23 anonim válasza:
Először is, vedd le a defektes kereket és rakd fel a pótkereket. Munka után meg vidd el gumishoz a defektest.
4/23 A kérdező kommentje:
Biciklin?
2023. szept. 8. 07:00
5/23 anonim válasza:
Hivd fel a munkaltatod.. ez a legfontosabb.
Elofordul az ilyen.
Azt javaslom hogy setalj be a bicikliddel igy legalabb meg tudod mutatni. Esetleg keszits kepet rola. De mindenkeppen jelezd a kesest.
6/23 anonim válasza:
Vegyél defektjavító készletet meg egy pumpát, hogy legközelebb mikor megint előfordul meg tudd javítani pár perc alatt.
7/23 anonim válasza:
Lidlben lehet kapni szezonälisan defekt javito sprayt, nna egy olyat betärazhatsz... amugy meg ha lätod hogy nem ersz be idöre akkor fölhivod a ceget es megmondod a kesesed okät, meg hogy uton vagy.
8/23 A kérdező kommentje:
De még nem tudom senki telefonszámát csak a HR eset
2023. szept. 8. 07:27
9/23 anonim válasza:
Kérj szabit, vagy ha lehet, túlórázd le. És hozd rendbe a kocsit.
10/23 A kérdező kommentje:
A bicikli nem kocsi.
2023. szept. 8. 07:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!