Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Munkát keresek.Jelentkeztem...

Munkát keresek.Jelentkeztem egy kisebb játékboltba, ahova be is hívtak,hogy megnézzék hogyan tudunk együtt működni..ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

Minden jól ment, már szóban megkaptam, hogy a 60 jelentkező közül engem választanak. Viszont tegnap közölték, hogy csak decembertől vennének fel, vagy max.november felétől de decemberig csak 4órásra.

Addig járjak minden nap betanulni. Hozzáteszem, már 2 hete járok, és még 2 hetet dolgozzak ingyen?

Szinte ugyanazt csinálom már, amit ők pénzért.

Nagyon kell a munka, de ezt nagyon megalázónak érzem már.

2023. nov. 4. 13:10
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
82%
Hol van ez? Békéscsabán?
2023. nov. 4. 14:10
 12/53 anonim ***** válasza:
100%

#11 igen, úgy tudom ott is ez szokás néhány helyen...

Kérdező : 2hete ingyen dolgozol? Állok és bámulok mik vannak! Azon viszont végképp, hogy néhányan miket szó nélkül hagynak...

Kérdező: nem, nem dolgozunk ingyen. Egy napot sem!!! Az esetleges próbanapra us fizetést és bejelentést kérünk. Nekem pl ilyen helyen kedvem sem lenne dolgozni, mit csinálnak ha véletlenül beteg leszel, stb. Ne hagyd magad. Egyébként pedig nyugodtan el lehet ejteni 1-2 mondatot a Navról és a munkaügyi felügyelőségről.... Lehet hogy nem vesznek majd fel, de hidd el, hogy semmit sem vesztesz, ingyen bárhol tudsz dolgozni!

2023. nov. 4. 14:21
 13/53 A kérdező kommentje:

Biztos, hogy sok jelentkező volt mert akkor is többen jöttek érdeklődni amikor ott voltam.

Ezért félek ettől, ha szólok, hogy nem jövök amig nem fizetnek, csak egyszerűen behívnak mást.

2023. nov. 4. 14:42
 14/53 A kérdező kommentje:
Nemtudom, hogy tudnàm ezt lekommunikálni úgy, hogy ne rögtön az merüljön fel bennük, hogy mást keresnek.
2023. nov. 4. 14:48
 15/53 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha ilyen mafla vahy kérdező, akkor gyere hozzám is, szívesen látlak, dolgozhatsz a munkahelyemen helyettem 7től 3ig, vagy akár nálam otthon is intézheted a háztartást, mosás, főzés takarítás, stb., amelyik jobban tetszik azt választhatod. És majd felveszlek decembertől, de lehet januártól.. Addig pedig betanulsz...
2023. nov. 4. 14:49
 16/53 anonim ***** válasza:
100%
Istenem! Honnan nem érted, hogy nem fognak mást keresni, mert senki nem fog hetekig ingyen dolgozni!!!
2023. nov. 4. 14:50
 17/53 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként a Békéscsabai kikben volt szokás a nyári szabadságolásokat megoldani egy álláshirdetéssel. Próbanap, próbanap hátán, mire sorra került minden próbanapot bevállaló jelentkező, addigra leteltek a szabadságolások..
2023. nov. 4. 14:53
 18/53 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem, mind tévedtek. Elmondom, hogy ez miről szól. November vége felé elkezdődik a karácsonyi őrület, decemberben meg napi 12 órát fogsz majd dolgozni. Januárban meg kitesznek, mondván, hogy nem kell ennyi ember. Kereskedelemben soha nem szabad olyan állásra menni, ahol november végén kell kezdeni, mert ugyan nem fogják megmondani, de ez idény jellegű munka lesz.
2023. nov. 4. 15:01
 19/53 A kérdező kommentje:

Ketten dolgoznak. Az egyik felmond.Ezért keresnek munkást. Bár úgy volt, hogy addig marad, amig nem találnak mást. De meggondolta és ugy döntött még novembert végig dolgozza.

Ha ő nem lenne, szerintem felvennének már, de 3 munkást nem akarnak fizetni gondolom.

Nekem meg rohadt sok ingyen még az az 1 hónap. De ugy tűnik leszarják.

2023. nov. 4. 15:09
 20/53 anonim ***** válasza:
100%
Leszarják, mert hagyod! Ha sok, akkor ott kell kinyitni a szád, nem pedig itt irogatni!
2023. nov. 4. 15:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!