Munkát keresek.Jelentkeztem egy kisebb játékboltba, ahova be is hívtak,hogy megnézzék hogyan tudunk együtt működni..ti mit tennétek?
Minden jól ment, már szóban megkaptam, hogy a 60 jelentkező közül engem választanak. Viszont tegnap közölték, hogy csak decembertől vennének fel, vagy max.november felétől de decemberig csak 4órásra.
Addig járjak minden nap betanulni. Hozzáteszem, már 2 hete járok, és még 2 hetet dolgozzak ingyen?
Szinte ugyanazt csinálom már, amit ők pénzért.
Nagyon kell a munka, de ezt nagyon megalázónak érzem már.
Akkor ne fogadd el.
VEgyenek fel, vagy hagyjanak békén.
Arra hivatkoznak, hogy addig megtanulom 100%-ban a munkát.
De szerintem ez nem így működik, kihasználják és sajnos ki is tudják használni, hogy kevés a munkahely.
De nekem meg nincs motivációm így.
Nem élek fogyatékkal, köszönöm a kedves és építő jellegű kommentet.
Azért kérdezek itt, mert a családom csak annyit mond, ki kell bírni, tőlük nem kapok tanácsot
Arra van a fizetett próbaidő nekik (és neked) hogy lássák hogy mi ahelyzet és ha nem vagy szimpi el tudjanak küldeni.
Már bocsi de nem hiszem hogy egy játékboltba heteken át kéne betanulni, ez csak beetetés. És ki tartja őket vissza hogy decemberbe azt mondják h köszi az ingyen munkát, szia! Semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!