Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Pénteken állásinterjún voltam...

Pénteken állásinterjún voltam egy másik személlyel együtt egy gyárban, ha őt felveszik engem meg nem, azt hülyeség lenne diszkriminációnak felfogni?

Figyelt kérdés
Hogy engem azért nem vesznek fel mert ronda a fejem, neki meg nem, ő teljesen átlagosan néz ki. Ezt leszámítva nem tudom miben lehetne jobb nálam, bár az önéletrajza kicsit hosszabb, tartalmasabb volt az enyémnél, de hát biztos több mindent csinált nálam az életben eddig. Szoktak csúnyaság miatt diszkriminálni valakit gyárakba való felvételnél?
2023. jún. 25. 02:54
 1/7 anonim ***** válasza:
60%
🤣🤣🤣
2023. jún. 25. 04:53
 2/7 anonim ***** válasza:
72%
Teged sztem az eszed miatt fognak "diszkriminalni"
2023. jún. 25. 05:54
 3/7 anonim ***** válasza:
68%
Jobb a kommunikáció készsége, szimpatikusabb a gondolkodása, kevesebb pénzt kért.
2023. jún. 25. 06:22
 4/7 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem a gyártósoron nem számít, hogy kinek, hogy nézki a feje.
2023. jún. 25. 07:35
 5/7 anonim ***** válasza:
94%

Ha CSAK ennyi eszed van, hogy elhiszed, azért veszik fel a másikat, mert szebb, mint te, akkor nem a kinézeted, hanem a butaságod az oka.

A kinézet egyedül akkor számíthatna, ha szinésznek jekentkeztek, habár ott is rengeteg nem szép, csak karakteretes (sokszor majdnem ronda) arc a befutó, mert nem tucat.

2023. jún. 25. 07:55
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem fel fognak venni téged, mert foglalkoztatott fogyatékosok után állami támogatás jár.
2023. jún. 25. 08:44
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
6# Top komment. 🙂
2023. jún. 25. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!