3 műszakos munka, opcionálisan 6 napos hetek, pótlékokkal együtt 415.000 forintos fizetés korrekt?
Ti vállalnátok?
Semmi egyéb kiegészítő juttatás nincs. Viszont legalább a teljes összegre bejelentve. Sajna ez már ma ritkaság.
Én nem tartom feltétlenül korrektnek, még ha 5 nap lenne és lenne 50 ezer cafeteria mondjuk akkor igen.
De a 3 műszak alapból nem egészséges.
Ja és Pest megye, nem Bp.
Ha ez nettó és a műszak 9 órás, amiből 8 órát kell dolgozni, akkor 1 hónapban 216 órával lehet számolni. 415.000/216=1.921Ft/óra nettó.
Ez az összeg teljesen korrekt órabér, én ehhez képest 1.600Ft/órát kapok, ugyanennyi órát vagyok a munkahelyen (216) egy hónapban.
Szintén Pest megyében dolgozom, nincs jogosítványom, van egy érettségim. Jelenleg képzem magam, de már nem vagyok SZJA mentes.
4# vagyok,
Nézd, én ennyit dolgozok, 340.000Ft a nettóm, a kérdező feltette a kérdést, hogy 415.000Ft nettóért vállalnék-e ilyen munkát, tekintve hogy jobban fizet, igen, vállalnám, én két műszakban keresek ennyit, de dolgoztam már éjszakás melóban, nem jelenete gondot a 3 műszak tekintve hogy nincs családom.
Több bér, több spórolható összeg, részemről rendben lenne.
8 órás és nettó igen. 635 bruttó.
Jelenleg 330-350 körül keresek, de 2 műszak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!