Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Érettségim és eladói végzettsé...

Érettségim és eladói végzettségem van. Van ra esély,hogy valami más munkakörbe is felvesznek?

Figyelt kérdés
Most GYED-en vagyok, de a kereskedelmi munkahelyem nem túl családbarát. Vagy mit tudnék elvégezni, amivel el is tudnék helyezkedni?

2023. aug. 12. 23:13
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
61%
Igen, milyen nehéz lenne nekünk gazdagoknak gyakori nélkül....Te megértesz engem, tudod milyen az amikor mindenhol pénz van körülötted: a kukában, az udvaron elszórva, már a WC papír is pénz....De a gyakori az más: itt önmagunk lehetünk mindannyian. Gondoltál már arra, hogy megveszed? Nálad jó kezekben lenne, és biztos szívesen eladnának neked. A pénz sem lehet akadály, tudom:)
2023. aug. 19. 08:38
 32/39 anonim ***** válasza:
91%

Vagy készíthetnél egy saját gyakorit, csak nekünk milliárdosoknak:) Tényleg, hiszen vezető szoftverfejlesztő vagy:)

Semmiből sem tartana, kiadod valamelyik frissen végzett mérnöknek.:) Milyen fura az élet: egyikünknek sincs diplomája, mégis mi vagyunk a főnökök:) Én csak egy gázszerelő vagyok, mégis lesi mindenki a parancsaimat. Dehát neked nem kell mondani:)

2023. aug. 19. 08:48
 33/39 anonim ***** válasza:
42%
Olyan jó lesz, ott találkozhatunk majd hozzánk hasonló unatkozó milliárdosokkal és akkor végre nem fogunk unatkozni.:) Juhú, lesz egy saját gyakorink:) Viszlát unalmas milliárdos élet! Éljen a milliárdos gyakori! Ahol lóghatunk unalmumkban!
2023. aug. 19. 08:57
 34/39 anonim ***** válasza:
22%
Sajnálom, hogy így alakult az életed!
2023. aug. 19. 09:29
 35/39 anonim ***** válasza:
68%
Napi 2-3 órát dolgzolol? Az nem semmi tesó, hát lehidalok. Nem mellesleg majd biztos elhisszük hogy te a semmiből egy szoftverfejlesztő kis bugris lettél, 0 tanulás nélkül. Meghogy te csilliárdokat keresel, azért van annyi szoftverfejlesztő (csakhát nem itt m.oban mert nagyon megvannak fizetve😂😂) tegyem azt hozzá.
2023. aug. 19. 22:49
 36/39 anonim ***** válasza:
88%
Szegény mániákus hazudozók, kényszerképzetekkel....😅
2023. aug. 19. 23:49
 37/39 anonim ***** válasza:
37%

"Napi 2-3 órát dolgzolol?"

Igen, általában annyit. Délelőtt csak a reggeli meeting, meg a levelek, ebéd után dolgozom 2-3 órát 2 és 4 között.

"Az nem semmi tesó, hát lehidalok."

Köszönöm az elismerést! Tudom, hogy sokan álmodoznának enyire könnyű munkáról, de sok tanulás van benne, hogy megtehetem ezt.

"Nem mellesleg majd biztos elhisszük hogy te a semmiből egy szoftverfejlesztő kis bugris lettél"

Nem kell elhinni semmit, magánügy, mindenki azt gondol amit akar. Attól én még vezető szoftverfejlesztő lettem, szépen végiglépkedve a ranglétrán, rengeteg munkát és tanulást belefektetve.

"0 tanulás nélkül."

Ezt én soha nem írtam, ez a Ti tévképzetetek. Rengeteg tanultam és tanulok is a mai napig. Ez egy ilyen szakma, folyamatos a tanulás.

"Meghogy te csilliárdokat keresel"

Nem keresek milliárdokat, netto 1 millió fölött keresek picivel. Ez egyébként jelenleg elég alacsony fizetésnek számít, épp nézelődök a piacon, váltani készülök legalább 1,3 millió környékére.

"azért van annyi szoftverfejlesztő"

Igen, a magas fizetések miatt mennek rengetegen IT irányba, mindenféle más szakokból átképezve magukat. Azért ez nem olyan nagy titok.

"(csakhát nem itt m.oban mert nagyon megvannak fizetve😂😂) tegyem azt hozzá."

De itt, Magyarországon van rengeteh cég fejlesztőközpontja, mert nagyon sok a jó és megfizethető szakember. Az 1 milliós fizutól Te szédülsz, egy nyugati IT cégnek meg ez aprópénz egy USA vagy Német fejlesztő béréhez képest.

2023. aug. 20. 21:37
 38/39 anonim ***** válasza:
46%
Aha, hitegesd magad. Nem szédülök tőle, mert ahhoz nem 2-3 órát kell dolgozni. Álmodozz tovább.
2023. aug. 21. 03:50
 39/39 anonim ***** válasza:
37%
Nincs hitegetés. Ez a valóság.
2023. aug. 21. 07:21
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!