Érettségim és eladói végzettségem van. Van ra esély,hogy valami más munkakörbe is felvesznek?
Vagy készíthetnél egy saját gyakorit, csak nekünk milliárdosoknak:) Tényleg, hiszen vezető szoftverfejlesztő vagy:)
Semmiből sem tartana, kiadod valamelyik frissen végzett mérnöknek.:) Milyen fura az élet: egyikünknek sincs diplomája, mégis mi vagyunk a főnökök:) Én csak egy gázszerelő vagyok, mégis lesi mindenki a parancsaimat. Dehát neked nem kell mondani:)
"Napi 2-3 órát dolgzolol?"
Igen, általában annyit. Délelőtt csak a reggeli meeting, meg a levelek, ebéd után dolgozom 2-3 órát 2 és 4 között.
"Az nem semmi tesó, hát lehidalok."
Köszönöm az elismerést! Tudom, hogy sokan álmodoznának enyire könnyű munkáról, de sok tanulás van benne, hogy megtehetem ezt.
"Nem mellesleg majd biztos elhisszük hogy te a semmiből egy szoftverfejlesztő kis bugris lettél"
Nem kell elhinni semmit, magánügy, mindenki azt gondol amit akar. Attól én még vezető szoftverfejlesztő lettem, szépen végiglépkedve a ranglétrán, rengeteg munkát és tanulást belefektetve.
"0 tanulás nélkül."
Ezt én soha nem írtam, ez a Ti tévképzetetek. Rengeteg tanultam és tanulok is a mai napig. Ez egy ilyen szakma, folyamatos a tanulás.
"Meghogy te csilliárdokat keresel"
Nem keresek milliárdokat, netto 1 millió fölött keresek picivel. Ez egyébként jelenleg elég alacsony fizetésnek számít, épp nézelődök a piacon, váltani készülök legalább 1,3 millió környékére.
"azért van annyi szoftverfejlesztő"
Igen, a magas fizetések miatt mennek rengetegen IT irányba, mindenféle más szakokból átképezve magukat. Azért ez nem olyan nagy titok.
"(csakhát nem itt m.oban mert nagyon megvannak fizetve😂😂) tegyem azt hozzá."
De itt, Magyarországon van rengeteh cég fejlesztőközpontja, mert nagyon sok a jó és megfizethető szakember. Az 1 milliós fizutól Te szédülsz, egy nyugati IT cégnek meg ez aprópénz egy USA vagy Német fejlesztő béréhez képest.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!