Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Érettségim és eladói végzettsé...

Érettségim és eladói végzettségem van. Van ra esély,hogy valami más munkakörbe is felvesznek?

Figyelt kérdés
Most GYED-en vagyok, de a kereskedelmi munkahelyem nem túl családbarát. Vagy mit tudnék elvégezni, amivel el is tudnék helyezkedni?

2023. aug. 12. 23:13
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
3%
Mondjuk sejtem, hogy valami minimálbéres gyárimelós lehetsz. Azok szokták ennyire egyszerűen látni a világot.
2023. aug. 18. 20:18
 22/39 anonim ***** válasza:
25%
Mindjárt visszaér Andi a Tescoból, és akkor főzünk együtt. Nálunk kaviárral töltött homár lesz, nálatok? Majd írj, ha van kedved.
2023. aug. 18. 20:20
 23/39 anonim ***** válasza:
52%
Sajnálom. Lehet lesz még jobb is, kitartást.
2023. aug. 18. 21:27
 24/39 anonim ***** válasza:
0%
Megint Lőrincz vagyok:) Úgy látom te jó arc vagy:) Nem jösz velünk holnap? Kipróbáljuk az új helikoptert amit tegnap vettem. Hozd te is a sajátod, megnézzük melyik a jobb. Ha van Ferrarid azzal gyere, Andi szereti.:)
2023. aug. 19. 05:22
 25/39 anonim ***** válasza:
23%
Ettől csak debilnek tűnsz, nem okosnak. Ez nem zavar?
2023. aug. 19. 07:27
 26/39 anonim ***** válasza:
30%
Jó, ha Porsche-val jössz az se baj, majd nálam átülünk a Ferrariba. Ha tetszik, van pár eladó a garázsban.Majd megbeszélünk valami jó árat, hiszen tudod hogy megy ez milliárdosok között.:) Olyan unalmas ez a mai nap, gondoltam írok ide a gyakorira, ettől jobb kedvem lesz.:)
2023. aug. 19. 07:42
 27/39 anonim ***** válasza:
62%
Vannak barátaid? Vagy ez a megkeseredés őket is elriasztotta?
2023. aug. 19. 07:55
 28/39 anonim ***** válasza:
0%
Persze, de ők már unalmasak. Mindig csak a pénzről beszélnek, tudod milyenek ezek a NER-esek.:) Pénz az mindig van, ma is kerestem 5 perc alatt 1 milliárdot.:) De hát tudod hogy megy ez:) Jaj, nehéz az élet milliárdosként, ezért is lógok itt a gyakorin:) Kikapcsol. Gondolom te is így vagy vele.:)
2023. aug. 19. 08:15
 29/39 anonim ***** válasza:
55%
A szüleid sem tudnak egy kis pénzzel kisegíteni, hogy egy kicsit el tudj indulni a gödörből?
2023. aug. 19. 08:23
 30/39 anonim ***** válasza:
46%
Áh, múltkor kaptam tőlük egy yachtot, de már van kettő:) Ezért olyan nehéz, hiszen tudod:) Mikor annyi pénzed van, hogy nincs már mit megvenni....:( Dehát ezért jó, hogy itt van nekünk a gyakori.:) Ez a milliárdosok egyetlen szórakozása, egy menedék ahová elbújhatunk a világ elől te és én. Egy kis sziget a végtelen pénz óceánján.
2023. aug. 19. 08:31
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!