Érettségim és eladói végzettségem van. Van ra esély,hogy valami más munkakörbe is felvesznek?
Figyelt kérdés
Most GYED-en vagyok, de a kereskedelmi munkahelyem nem túl családbarát. Vagy mit tudnék elvégezni, amivel el is tudnék helyezkedni?2023. aug. 12. 23:13
1/39 anonim válasza:
Idáig ezen nem gondolkodtal?
Esetleg tb ügyintéző, ügyintéző, Vodafone (az home office) call centeres(általában 8-4ig dolgoznak)
2/39 anonim válasza:
Nekem érettségim van és bolti hentes OKJ-m és vezető szoftverfejlesztőként dolgozom.
5/39 anonim válasza:
#4 Persze, én meg egy multinacionális cég vezérigazgatója vagyok 8 általánossal és 100000000000000 dollárt keresek percenként.....🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
6/39 anonim válasza:
#5: Gratulálok!
De miért fáj neked az én sikerem? Proli vagy tán?
7/39 anonim válasza:
#6 Jól van Pistike, mindjárt vége a nyári szünetnek, inkább menj ki játszani még egy kicsit....🤣🤣🤣🤣
8/39 anonim válasza:
#7: Mi a baj? Mi a frusztrációd oka? Sikertelen vagy a munkában? Megcsal az asszony? Nem áll fel?
9/39 anonim válasza:
Ha igaz is lenne, gondolom nagy protekció kellett hozzá😂
10/39 anonim válasza:
Milyen más munkakörre gondolsz pontosan? Mármint pl ilyen irodai munkákra is szoktak érettségivel embert keresni, szerintem nem lehetetlen.
Vagy most esetleg a GYED mellett nincs lehetőséged estin/levelezőn egy másik szakmát elsajátítani?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!