Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan tudnék többet keresni?

Hogyan tudnék többet keresni?

Figyelt kérdés

4 éve dolgozom főállásban. Előtte egyetem mellett egy évig gyakornok voltam.

Nettó 430 ezer a fizetésem. Sajnos így albérlet mellett, egyedül élve ezt nagyon kevésnek találom. Saját lakás és jobb életszínvonal a cél de ilyen fizetés mellett egyik sem lehetséges egyelőre.

Egy multiban dolgozom, adózás területen egyébként.

Érdekelne, hogy hogyan tudnék többet keresni? Más területre váltsak? Vagy külföld? Esetleg másik cég? Fogalmam aincs merre induljak, csak azt hogy ez így nem maradhat.

Szívesen fogadok ötleteket, tapasztalatokat, esetleg akár konkrét javaslatokat.

ma 20:17
 1/5 A kérdező kommentje:
*közgazdász diplomám van
ma 20:18
 2/5 anonim ***** válasza:
18%
Targoncás tanfolyam aztán bármelyik raktárbsn megkeresel 500k-t
ma 20:32
 3/5 anonim ***** válasza:
77%

Nagy általánosságban:

1. Nézz körül, hogy más cégek mennyit fizetnének

2. Próbálj meg szakmailag előrelépni

3. Végezz el olyan képzést, ami jól kiegészíti a jelenlegit

4. Illetve a külföldi költözés is számíthat

ma 20:47
 4/5 anonim ***** válasza:
73%
Attól függ mi hiányzik ahhoz, hogy jobban kereshess, ennyiből nem derül ki. Jobb/több nyelvtudás? Jobb végzettség? Mobilitás? stb stb
ma 21:00
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Kezdőként nekem valaki azt a tanácsod adta, hogy nézzem meg, hogy mit tud a főnököm, milyen képessége, képzettsége van, ami nekem nincsen. Nézd meg milyen iskolája, diplomája van, milyen nyelve(ke)t beszél, milyen posztgraduális képzést végzett el.

Tanuld meg azt, és így tudsz továbblépni.

ma 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!