Szegeden melyik cégeknél lehet képzettség nélkül többet keresni mint 200-230e Ft?
Figyelt kérdés
Csak egy sima érettségim van.2023. aug. 27. 11:25
1/11 anonim válasza:
Tanulj ki egy szakmát. Hosszútávon jobban jársz vele. Manapság lassan mindenki vagy diplomás vagy szakmája van (vagy mindkettő mint nekem) csak érettségivel lassan maradnak az üzemi konyhák meg a leggázabb helyek.
3/11 A kérdező kommentje:
Konkrét céget mondj, hogy melyiknél, aminél biztosra tudod.
De gondolom fingon nincs róla, csak idebüfögtél.
2023. aug. 27. 12:30
4/11 anonim válasza:
Biztosra tudom, hogy bármelyiknél.
Én is ott dolgozom egy cégnél, érettségivel, nettó millió fölötti fizuval.
5/11 anonim válasza:
Az Anderseni mesedélutánt hallották.🤣🤣
6/11 anonim válasza:
Érdekes, hogy mindig teljeséggel hihetetlen, hogy más sikeresebb náluk. Vagy sokkal inkább, akkor be kéne ismerni, hogy mégsem a rendszer a hibás, hanem ők maguk...
7/11 anonim válasza:
Van aki ennyi pénzért bárhová is elmegy? :D :D :D
Ennél jóval több jön össze a kedvenc fotelemben böngészgetve egy szál laptoppal a vaterán, facebook-marketplacén és a jófogáson (plusz pár hazai és külföldi, speciális tematikájú oldalon)...
8/11 anonim válasza:
A szabályos semmire ki a fene adna ennyi pénzt? Tanulni kellett volna.
9/11 anonim válasza:
A pénzt nem a tanulmányi eredményekre adják, ez egy elég gyakori tévhit. A pénzt a munka értékért adják Vagy úgy képzeled, hogy a rákhalászok 15 évig tanultak és azért kapják a világelső fizetést?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!