Hogyan lehet ennél többet keresni?
Kertész vagyok. És nettó 380 ezret keresek ami semmire nem elég. Nemhogy lakásra.
30 éves vagyok. Kb 20 éves korom óta dolgozok alkalmi munkákból éltem eddig, gyakornoki munkákból. Végül kertész lettem 2021-ben. Kezdtem 300 ezerrel mára emeltek 380 ra.
Ebből a kiadásaim: 160 ezer Ft albi. 160 ezer Ft élelmiszer és egyéb dolgok. +Havi bérlet meg edzőtermi bérlet.
Marad 80 ezer Ft. Amibol felretudok tenni 30 ezret. A többi elmegy egyéb dolgokra.
30 ezer az egy év alatt 330 ezer Ft. Azt általában 5 napos nyaralásra elkoltom és kb ennyi.
Autóm nincs, barátnőm nincs.
Szeretnék 40 éves koromra legalább egy saját kisebb lakást magamnak vagy egy középkategóriás autót.
Ahhoz kb nettó 800 ezret kéne keresnem hogy félre is tudják tenni és még jusson a mindennapi költségekre is pénz.
Egyetemre nem tudok menni. Informatikai területek nem érdekelnek. Vállalkozáshoz nincs pénzem.
Ha tudtok olyat mondani amivel meglehet keresni havonta nettó 800 ezret. Azt megköszönöm.
“Nemhogy lakásra” “30 ezer az egy év alatt 330 ezer Ft”
Már miért kellene egy semmirekellő, még matematikai alapműveletekhez is analfabéta kertésznek évente egy lakásnyit keresnie már megbocsáss? Elvárás az van, csak cserébe a nagy semmi, a nulla…
Mióta világ a világ, a szolganép robotol hogy legyen tető a feje felett (albérlet vagy jelzálogkölcsön), ez továbbra is így van jó reggelt kívánok.
Nem kell nyaralni járni. 10 év alatt lenne 3,3 milliód + a párod is hozzátenne ennyit, az már 6,6 millió, bőven lég beugrónak egy lakás árába.
Ha nincs piacképes tudásod, akkor nem fogsz nettó 800e-et keresni sehol.
"Informatikai területek nem érdekelnek."
Tehat ertekteremto munka kizarva. Ennek tudataban meg tul is vagy fizetve.
Szerintem nettó 380 kertészként szép összeg.
800 nettó elég nagy elrugaszkodás a realitás talajától, több mint 2x ese a medián fizetésnek. Mindezt úgy hogy nincs se szakmád se releváns diplomád. A semmire nem fogsz kiemelkedő bért kapni, nemhogy 800 nettót de 500 nettót sem.
160 lakásra úgy hogy nem BPn élsz alapból elég sok. 160 egyébre amiben nincs benne az edzőterem meg bérlet megint csak elég sok. És még 50 et elköltesz havinta random dolgokra. 380 nem világmegrengető összeg, de nekem ebből az jön meg higy kb felélsz mindent és ha 2-300 ezer forinttal többet keresnél is felélnél mindent.
A jövődet pedig olyan célokra alapozod ami elérhetetlen számodra.
#3 Mondjuk 7 millió nagy eséllyel nem elég lakásra. Min 20% önerő kéne, arról nem beszélve hogy infláció is benne van a pakliban és lakásárak növekedése.
Nem kell kondibérlet, fekvőtámaszozni mindenki tud, és egy súlyzóra is tudsz spórolni. Nyaralást felejtsd el. Albérletet válts, írtó drága. Ha egyedül vagy, irány egy szoba, amit fizethetsz, általában 100 alatt van rezsivel együtt, az jobban megéri.
HA nagyon elszánt vagy akkor szállásos munkahely.
Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!