Hogyan lehet ennél többet keresni?
Kertész vagyok. És nettó 380 ezret keresek ami semmire nem elég. Nemhogy lakásra.
30 éves vagyok. Kb 20 éves korom óta dolgozok alkalmi munkákból éltem eddig, gyakornoki munkákból. Végül kertész lettem 2021-ben. Kezdtem 300 ezerrel mára emeltek 380 ra.
Ebből a kiadásaim: 160 ezer Ft albi. 160 ezer Ft élelmiszer és egyéb dolgok. +Havi bérlet meg edzőtermi bérlet.
Marad 80 ezer Ft. Amibol felretudok tenni 30 ezret. A többi elmegy egyéb dolgokra.
30 ezer az egy év alatt 330 ezer Ft. Azt általában 5 napos nyaralásra elkoltom és kb ennyi.
Autóm nincs, barátnőm nincs.
Szeretnék 40 éves koromra legalább egy saját kisebb lakást magamnak vagy egy középkategóriás autót.
Ahhoz kb nettó 800 ezret kéne keresnem hogy félre is tudják tenni és még jusson a mindennapi költségekre is pénz.
Egyetemre nem tudok menni. Informatikai területek nem érdekelnek. Vállalkozáshoz nincs pénzem.
Ha tudtok olyat mondani amivel meglehet keresni havonta nettó 800 ezret. Azt megköszönöm.
"Kertész vagyok. És nettó 380 ezret keresek ami semmire nem elég. Nemhogy lakásra."
Szerintem még túl is vagy fizetve ahhoz képest, hogy milyen semmit nem érő fos munkát végzel.
Egyedul azt a 160k kajat legalabb 100kra le lehet faragni es maris megsporolsz evente plusz 700kt.
A 160k egy emberre durvan tulzas.
Tudom most jon majd hogy de az csak napi 5k. Es annyibol nincs egy bevasarlas.
Csak hogy ha veszel egy kg kenyeret azt eheted 2 napig. Ha veszel egy kg csirkemellet azt sem eszed meg egy nap. Ahogy az egy kilo krumpli sem egy napos kaja.
Ja meg annyit hogy az emberek 98%a nem egyedul vesz lakast hanem parban. Ha osszeszedsz magad melle valakit aki szinten keres kb annyit mint te, akkor maris neki nem kell alberlettel szamolnia es az a penz mehet a kozos lakasra. Ahogy egy masik emberrel nem duplazodik sem a rezsi sem az etkezes.
Utopia meg Europaba jobb reszein is egy atlagos fizetesbol ingatlant venni. Nehogy azt hidd hogy az egyedul elo Hans Berlinben aki a gyarban robotol es keres 2200eurot az osszetud egyedul gyujteni egy lakasra 200k eurot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!