Érettségim és eladói végzettségem van. Van ra esély,hogy valami más munkakörbe is felvesznek?
Figyelt kérdés
Most GYED-en vagyok, de a kereskedelmi munkahelyem nem túl családbarát. Vagy mit tudnék elvégezni, amivel el is tudnék helyezkedni?2023. aug. 12. 23:13
11/39 anonim válasza:
#9: Már többször elmondtam, hogy igaz. Az égvilágon semmilyen protekcióm nem volt, soha.
12/39 anonim válasza:
Ha csak feleannyi szoftverfejlesztő meg vezérigazgató lenne Magyarországon, amennyi ide írogat a Gyakorira, már az utcát is vezérigazgatók meg IT-sek söprögetnének. Ja és mindegyik 2 csilliót keres, természetesen h.o.-ban egy laptoppal az ölében valamelyik Karib-tengeri paradicsomban a parton napozva. 😆 🤣 Unalmukban meg ide írkálnak. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
13/39 anonim válasza:
Az amúgy azért megvan, ugye, hogy rengeteg szoftverfejlesztő van magyarországon...? Ez nem egy egzotikus szakma. A fizetés meg ennyi, ha tetszik egyeseknek, ha nem.
14/39 anonim válasza:
#13 Igen és mindegyik ide írogat unalmában.....🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
15/39 anonim válasza:
Nem mindegyik, csak egy pár. Meghát a legtöbb pl ráér unalmában a napi 2-3 óra munka mellett. De neked ez miért fáj ennyire?
16/39 anonim válasza:
#15 Napi fél óra, nem? 🤣🤣🤣🤣🤣
Ha napi 2-3 órát dolgozik valaki csilliárdokért, az nem fog ide írkálni....inkább az unatkozó 13 éves Pistikék szoktak, de ha kezdődik a suli akkor kikopnak innen.🤣🤣🤣🤣🤣🤣
17/39 anonim válasza:
Sziasztok, Mészáros Lőrincz vagyok, én is unatkozom. Andi elment a Tescoba bevásárolni, a tv-ben sincs semmi....gondoltam írok kicsit ide a Gyk-ra. Jól vagyok amúgy, percenként keresek 10 millió forintot. Ti hány milliót kerestek percenként? Írjatok, hogy ne érezzem magam egyedül amíg Andi visszaér.
18/39 anonim válasza:
"Ha napi 2-3 órát dolgozik valaki csilliárdokért, az nem fog ide írkálni...."
Te ezt mire alapozod. A hőbörgésedből gyanítom, hogy Te se nem napi 2-3 órát dolgozol, se nem keresel csilliárdokat. Én viszont igen, pont ezért lógok itt sokat, unaloműzőnek.
19/39 anonim válasza:
#16: Te amúgy mennyit dolgozol, mennyit keresel, hogy számodra ennyire elképesztően hihetetlen, hogy más jól él?
20/39 anonim válasza:
Szia, Lőrincz vagyok. Látom te is gazdag vagy. Jó ez az oldal, itt össze tudnak jönni az olyan milliárdosok mint te és én. Unaloműzőnek is jó, ha már nincs kedvünk a Bahamákra menni luxusyacttal, vagy Monte Carloba járni rulettezni. Sőt sokkal jobb nem? Ez érdekesebb mint mondjuk utazgatni a világban vagy a sok sznob milliárdoshoz átugrani egy partyra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!