Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Nettó 440 ezres fizetés jónak...

Nettó 440 ezres fizetés jónak számít jelenleg?

Figyelt kérdés

Mesterdiplomám, 2 nyelvvizsgám van.

Pótlékok/cafeteria nincs nálunk.

febr. 16. 13:17
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
76%

Gyakori.: "Há annyijé föl nem kelek, ájtí, meg orvosos diplomám van, meg 30M dollár kripomitizém, te csóróh!"

Valóság.: SOK magyarnak nincs ennyije.

Én.: 2 nyelv + diploma (Milyen?), keveslem.

febr. 16. 13:41
 2/40 anonim ***** válasza:
68%

Attól függ.

Könyvtáros mesterdiplomával, és alapfokú angol- és latin nyelvtudással jónak számít.

Pénzügyi matematikusként felsőfokú angol és német nyelvtudással rossznak számít.

Mindkettő mesterdiploma és két nyelvvizsga. És akkor még egy szót se szóltunk a tapasztalatról, es arról, hogy hol dolgozol.

febr. 16. 13:42
 3/40 A kérdező kommentje:

Gimnáziumi tanár vagyok, angol-francia szakpárral. 7 éve tanítok, 32 vagyok.

Most a nagy emelés után lett ennyi a nettóm.

febr. 16. 13:43
 4/40 anonim ***** válasza:
59%
Nekem jelenleg kevés lenne. Ha neked elég akkor jó. Volt idő amikor az volt az álom fizu nekem, de azóta több lett szerencsére, így nekem már visszaesés lenne.
febr. 16. 14:42
 5/40 anonim ***** válasza:
78%
Egyébként ez a nettó 440 jelenleg egy picivel van átlag alatt. Sokaknak álomfizu ez is.
febr. 16. 14:45
 6/40 anonim ***** válasza:
47%
Átlagos, mesterdiplomával kevés.
febr. 16. 15:13
 7/40 anonim ***** válasza:
47%
Ilyen munkáért kimondottan sok.
febr. 16. 15:36
 8/40 anonim ***** válasza:
66%
Tanárként ez egy jó fizu, mondjuk, angol-francia tanárként magántanulókkal sokkal jobban is lehet keresni
febr. 16. 16:04
 9/40 anonim ***** válasza:
41%
Normál átlagos,a jó fizetéstől messze van.
febr. 16. 18:34
 10/40 anonim ***** válasza:
42%
Én érettségivel keresek ennyit + 40 ezer cafetériát is kapok és éves bónuszt (2 havi). Heti 3 nap home office 2 nap bejárás budapesti multinál, irodai betanított munka.
febr. 16. 18:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!