Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Nettó 440 ezres fizetés jónak...

Nettó 440 ezres fizetés jónak számít jelenleg?

Figyelt kérdés

Mesterdiplomám, 2 nyelvvizsgám van.

Pótlékok/cafeteria nincs nálunk.

febr. 16. 13:17
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
66%

14~

Attól függ, hogy hogyan és milyen adottságokkal. De ebből már bőven meg kéne akármilyen albérlettel is. Alapvetően az autó nem kötelező.

febr. 17. 14:49
 22/43 anonim ***** válasza:
22%

#17: én meg magyar munkahelyen annál többet és olcsóbb az élet mint Németországban.

Olcsóbb az élet, persze.

Most vettem német Edeka-ban eredeti szegedi pick szalámit. Magyar tescoban 1369ft a 100grammos szeletelt.

Itt 1.69 euro (678ft) a 100+20 grammos.

Miről beszélsz?

Ez csak a mai random példa volt.

febr. 17. 16:32
 23/43 anonim ***** válasza:
30%
Akciós volt egyébként, azt hozzáteszem.
febr. 17. 16:34
 24/43 anonim ***** válasza:
17%
Már átveséztük, hogy bármelyik külföldi országban olcsóbb az élelmiszer, mint itt. Aki nem volt soha külföldön, nyilván nem tudja. Lapozzunk.
febr. 17. 16:37
 25/43 anonim ***** válasza:
19%
Velem biztos nem vesézted át, és jó ha mindenki megtudja.Lapozzunk.
febr. 17. 16:44
 26/43 anonim ***** válasza:
36%
Úgyse hiszik el, mert jobb elhinni a kisebb rosszat, mint a nagyobb rosszat, hogy azért éheznek meg nyomorognak sokan, és azért létező jelenség Magyarországon a hajléktalanság, ami külföldön nem létező dolog, mert Orbán és haverjai lenyúlják a lóvét. Könyv bezárva.
febr. 17. 17:20
 27/43 anonim ***** válasza:
41%
Én 28 éves vagyok. Magántanár. Javaslom, válts te is, ha számít a pénz. A jobb hónapokban (amikor nincs sok lemondás) a bevételem az 1,1 milliót is eléri. Cégeknek nem számlázok, ezért az adó havi 50 ezer. Ha ügyesen hirdeted magad és jól is csinálod, ennél több is összejöhet, attól függ mennyit dolgozol és milyen óradíjjal tanítasz. Elég furcsa, hogy a tanárok ennyit keresnek, míg magánban akár a tripláját is össze lehet szedni.
febr. 17. 18:16
 28/43 anonim ***** válasza:
45%

24, voltam külföldön és kb 20-25%-al drágább az élelmiszer, mint itthon. Nem az akciós körtálcás szaláminál áll meg az élet, bár tudom, hogy sokak szerint igen. Akkor mondok én is példákat. A 900 forintos tea 3,5 euró volt. Pizzériában is voltunk, 3 pizza 40 euró. Itthon ezt kb 10ezerből abszolváltuk volna, de még lehet, hogy a 9-ben is belefértünk volna. Lehet csodálkozni, meg akciósszalámizni.

Felsorolok néhány terméket még, ami úgy nem mellesleg létezik: chipsek, üdítők, fűszerek, zöldségek, müzli, csokik..

De ha neked elég a konzerv meg a parizer, ami épp lehet olcsóbb, akkor szíved joga. De ha ilyen kajákon tengődsz nonstop, akkor nem nőtt, hanem csökkent kint az életszínvonalad. Vagy leheted a 15 eurós pizzát, amivel meg pont annyival költesz többet, amennyivel többet keresel. Ott vagy, ahol a part szakad.

febr. 17. 22:25
 29/43 anonim ***** válasza:
79%

Ez melyik orszag volt 28? Pont mult honapban voltam Napolyban, direkt pizzat enni, egy vilaghiru da Michele vagy Di Matteo-ban pl. konkretan nem lehet 10 euro felett pizzat kapni, de inkabb 7-8 mondhato tipikusnak:

[link]

febr. 17. 22:46
 30/43 anonim ***** válasza:
0%
Már megint az idióta veszekedés megy, aki volt kint külföldön, úgyis tudja, hogy minden olcsóbb, mint itt. további jó vitát, nekem fontosabb az időm.
febr. 17. 22:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!