Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mi manapság egy férfi elvárása...

Mi manapság egy férfi elvárása egy 25-30 éves nő felé kereset esetében?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Ha ismerkedésben, párkapcsolatban gondolkodtok, nektek “mi az elvárás” mennyit keressen egy nő? Mennyi félre tett pénze legyen? Hátrány ha még otthon lakik?
tegnap 22:08
 1/5 anonim ***** válasza:
84%

Lehetőleg tartsa el magát, ha befejezte a tanulmányait és dolgozik, lehetőleg ne lakjon otthon.

Nekem kb. ennyi, nyilván ezek csak az anyagi szempontok. Hozzáteszem, ezek magammal szemben is elvárások voltak.

tegnap 22:32
 2/5 anonim ***** válasza:
Ne várja hogy eltartja valaki, a többi csak extra nincs különösebb jelentösége.
tegnap 23:21
 3/5 anonim ***** válasza:

Amíg nem az én havi keresetem nagy részét akarja elkölteni, addig nem érdekel mennyit keres.

Mikor társkeresőztem, utolsó dolog volt ami érdekelt hogy mennyit keres egy hölgy.

Egyébként is a férfi dolga megteremteni egy család anyagi biztonságát, ha egyik fél sem örököl, nem kap szülői támogatást, stb.

tegnap 23:25
 4/5 anonim ***** válasza:
58%
Semennyi. Teljesen másfajta elvárásaim vannak. Egy férfi dolga a pénzkeresés
tegnap 23:28
 5/5 anonim ***** válasza:

Amíg van munkája nekem teljesen mindegy mennyit keres de legyen pénzügyileg tudatos.

Arra gondolok ne költsön olyanra amit nem engedhetünk meg magunknak és a vésztartalékot ne akarja másra elhasználni, az csőtörésre, szervízre és hasonlóra van.

Szülőkkel lakás mindenképpen probléma de nem pénzügyi szempontból.

ma 00:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!