Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Manapsag hogy lehet sajat...

Manapsag hogy lehet sajat ingatlanhoz jutni orokseg vagy 30 eves eladosodas nelkul ?

Figyelt kérdés

Ezeket a mai ingatlanarakat a kulfoldieknek terveztek ?

Mert hogy Magyar csak orokseg vagy 30 ev eladosodassal tud sajat lakashoz jutni, ami nem igazan jo kilatasok...

2024. jún. 28. 00:15
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
63%
nálunk 75 milláért adják az új építésű házakat. Már azelőtt el van adva, hogy megépülne. Nem, nem külföldiek veszik.
2024. jún. 28. 01:14
 2/26 anonim ***** válasza:
22%

Nem külföldieknek de nem is tanulatlan tehetségtelen proliknak, de azoknak bőven elég a munkásszálló és az albérlet is.

Én 27 éves koromra simán vásároltam egy 63 négyzetméteres újépítésű ingatlant Budapesten 73 millióért hitel és egyéb segítség nélkül.

Hogyan?

Úgy hogy egyetemen elvégeztem a mérnökinfót, van egy stabil főállásom teljes home officeból amivel 1,5 milliót keresek, rugalmas a munkaidő, nem szakadok bele a munkába, mellette pedig DJ vagyok, szórakozóhelyeken lépek fel és építem a zenei karrieremet spotifyon, soundcloudon, valamint masszív követőtábort alakítottam ki a közösségi média felületeken (ami folyamatosan bővül) így a fellépésekből, reklámbevételekből és szponzorációs tartalmakból nagyobb bevételem származik, mint a főállásomból. Viszont egyelőre nem mondtam fel, mert rugalmas az időbeosztásom, bőven van időm foglalkozni munkaidőben mixeléssel és tartalomgyártással. Egy-egy erősebb hónapban a jövedelmem meghaladja a havi 4 milliót amikor több fesztiválra és klubba is megyek főszezonban.

2024. jún. 28. 01:45
 3/26 IgaziÚriember ***** válasza:
9%

"Mert hogy Magyar csak orokseg vagy 30 ev eladosodassal tud sajat lakashoz jutni, ami nem igazan jo kilatasok..."

Nem a magyarok, hanem a lusta, buta, életképtelen réteg tud csak örökség vagy eladósodás révén ingatlanhoz jutni.

Én 32 éves koromra segítség nélkül már a 2. fővárosi ingatlanomat vásároltam meg, úgy hogy se segítségre nem volt szükségem se nem adósodtam el és jelenleg is diverzifikálva több tízmillió van befektetve állampapírba, részvényekbe, kötvényekbe és kriptovalutába.

2024. jún. 28. 03:12
 4/26 anonim ***** válasza:
18%
Kapsz ej jo full remote melot, es nyomod 2-3 evig. Pld nalunk 120k eurotol kezdodik a fejlesztok bere
2024. jún. 28. 05:06
 5/26 anonim ***** válasza:
87%
Manapsàg? Miért mikor volt könnyű hitel vagy örökség nélkül sajàt ingatlanhoz jutni?
2024. jún. 28. 06:22
 6/26 anonim ***** válasza:
90%
Mit szólnál, ha Zürichben élnél? 650 millió egy 1,5 szobás kis lakás ára. A svájciak belenyugodtak, hogy örök életben albiban élnek, hacsak nem örökölnek. De ha már a szülők is albiban éltek, ez fog várni rájuk is.
2024. jún. 28. 07:47
 7/26 anonim ***** válasza:
100%
Jól kell keresni.
2024. jún. 28. 08:31
 8/26 anonim ***** válasza:
62%

Én 20 éves hitellel vettem lakást, kb 5 év után vissza is tudtam fizetni.

Ma nyilván rosszabb a helyzet, legyen 10 év.

Ami kellett hozzá:

- átlag feletti fizetés, de nem kell milliókat keresni

- spórolás, hogy legyen megfelelő önerő

- igények terén két lábbal a földön állni

Első lakásnak nem kell álmaid otthonát megcélozni, lehet lépésre lépésre feljebb lépkedni

2024. jún. 28. 09:26
 9/26 anonim ***** válasza:
100%
Úgy ahogy 20 éve lehetett
2024. jún. 28. 11:35
 10/26 anonim ***** válasza:
100%

"Úgy hogy egyetemen elvégeztem a mérnökinfót"

Jaj, hagyjátok már ezt a mérnökinfót, te is nagyon jól tudod, hogy ehhez kell egyfajta affinitás, logika, képesség. Akinek nincs meg, nem lesz semmilyen mérnök, meg pénzügyes és hasonló sem.

Én közgázt végeztem, minden évben majd megpucantam abban, hogy összeszedjem kettesre azt az egyetlen igazán matekos tárgyat, ami volt, hetekig gyakoroltam minden nap és ha a vizsgán változtattak egy példán, pl. b helyett bnégyzet volt, akkor azt nem tudtam megcsinálni, nem értettem. Mert nekem ehhez nincs agyam.

Viszont jó a szövegmemóriám és még az Íliászból is idézek neked bármikor a több száz vers, szövegrészlet mellett. Meg beszélek két idegen nyelvet. Más meg erre nem képes, de attól még az én képességeimet nem fizetik meg úgy, mint a tiédet, ennyi. De ez nem azt jelenti, hogy a fenekemen ülő proli vagyok, aki a sült galambot várja.

2024. jún. 28. 14:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!