Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Nagyon izgulok az első munkana...

Nagyon izgulok az első munkanapom előtt.Tippek, tanácsok?

Figyelt kérdés
Szép napot mindenkinek!Holnap lesz az első munkanapom egy kuplunggyárban és nagyon izgulok.Diákmunkás leszek egészen októberig, amíg a diákviszonyom még nem szűnik aztán utána már rendes állásban fogok itt dolgozni.Voltam két hete orvosin és a héten oktatáson is eddig minden rendben ment, viszont most egy nappal kezdés előtt félek.Éjszakásként kezdek.Tudom, hogy melyik területen leszek, de nagyjából ennyi.Minden más kérdéses.Hol és hogyan fogok majd bejutni(adtak egy kártyát betanításon elvileg azt kell majd valahol lecsippantani), kit kell megkeresnem, hová kell mennem pontosan?!Mivel oktatásra nem vittem lakatot, így azt sem tudom, hogy hol lesz a szekrényem és hogy hol az öltöző.Azt meg pláne nem tudom, hogy azon a területen, ahol dolgozni fogok hányan lesznek, kik lesznek és hogy mit kell pontosan csinálnom.Kb semmit sem mondtak el és csak a sötétbe tapogatózom.Akik ismerőseim vannak ott ők jövő héten pont nem éjszakások, úgyhogy még ők sem tudnak majd segíteni.Valaki valami ötlet?
2023. júl. 16. 13:42
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Rendben megfogadom a tanácsokat! Köszönöm!
2023. júl. 16. 15:27
 12/28 anonim ***** válasza:
Egy ilyen selejt munkakörért izgulni is kár. Ilyen helyeken az igazi lezüllött, alkesz, IQ nélküli emberek dolgoznak akiknek az sem lenne meglepő ha mesztelenül mennél be vagy négykézláb az első napodon. Akkor tűnnél ki a tömegből ha 2 értelmes mondatot el tudnál mondani egymás után.
2023. júl. 16. 16:29
 13/28 A kérdező kommentje:
Igen, csak ebben a selejt munakörben kapok diákként nettó 340-et, rendes állásban pedig nettó 400at.
2023. júl. 16. 16:33
 14/28 anonim ***** válasza:

Igen, pont erre utalt a másik válaszadó

2023. júl. 16. 16:38
 15/28 anonim ***** válasza:
0%
#13 Akkor pedig végképp nem értem hogy miért kellene izgulni, mert ettől alacsonyabb fizetést sehol nem adnak. Mindegy jó csapatépítést, ha be akarsz vágódni rögtön az első nap, akkor vigyél bakter bittert, keserűt és tüskét a helyi 100 forintos boltból, egyből befogadnak maguk közé a vén alkeszek.
2023. júl. 16. 16:46
 16/28 A kérdező kommentje:

"mert ettől kevesebb fizetést sehol nem adnak"

Te normális vagy?Most tök őszintén kérdezem.Ember te hol élsz? Magyarországon 2023-ban a minimálbér 232 000Ft a garantált bérminimum pedig 296 400Ft.A megyében a legjobban fizető gyár, de megmerem kockáztatni, hogy az országban is.A tanárok keresnek nettó 240 körül és még sokat mondtam.Egy buszsofőr keres nettó 250-et(vaterom buszsofőr onnan tudom).Anyám bolti eladó egy ruhaboltban 220-at keres.Ebben a gyárban a fizetés ünnepnapokon x3 ez egészen biztosan egyedülálló+cafeteria.

2023. júl. 16. 16:57
 17/28 anonim ***** válasza:

“A tanárok keresnek nettó 240 körül és még sokat mondtam.Egy buszsofőr keres nettó 250-et”

Azt hogy? Tavaly jelentkeztem a Volánhoz nettó 380-at ajánlottak átlagnak és azóta emelés is volt szóval már 400 felett lenne.

“de megmerem kockáztatni, hogy az országban is”

Ezt azért nem tenném :D

De amúgy csak nem Schaeffler?

2023. júl. 16. 17:23
 18/28 A kérdező kommentje:
Nem Ivy.Melyik városban jelentkeztél a Volánhoz?
2023. júl. 16. 17:27
 19/28 anonim ***** válasza:

Csorna

Ivy-nek láttam hírdetéseit, nagyon rosszul fizet.

2023. júl. 16. 17:30
 20/28 A kérdező kommentje:
De nem Borsodba rák a testedre
2023. júl. 16. 17:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!