Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ki hogyan osztaná be ha ennyi...

Ki hogyan osztaná be ha ennyi lenne a fizetèse?

Figyelt kérdés
Ha netto 240ezret keresne valaki ( nem kell lakbèrt fizetnie saját lakásban èlne) rezsi,kaja,tisztálkodó szerekről lenne szó semmi más egyèbről nincs ha valaki ilyen minimalista èletet èl, ki hogyan osztaná be ha ennyi bevètel állna rendelkezèsère?

2022. nov. 28. 11:36
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
77%
Kifizetném a rezsit, kaját, tisztálkodószereket, a maradékot pedig a jövőbeli célokkal és tervekkel összhangban kialakított befektetési portfolioba allokálnám.
2022. nov. 28. 11:40
 2/19 anonim ***** válasza:
80%
Hasonlóképpen mint 1#, kifizetném rezsit, kaját, ami szükséges, de a fennmaradó összeggel elvégeznék egy hiányszakmát, képzést, amitől a jövőben magasabb bérigényem lehet.
2022. nov. 28. 12:19
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Ami a rezsi, kaja, higiéniai cuccok mellett marad, azt tenném félre. Persze néha kell ruha, elromlik valami, orvos, gyógyszer ....
2022. nov. 28. 12:24
 4/19 anonim ***** válasza:
94%
Én is!
2022. nov. 28. 14:02
 5/19 A kérdező kommentje:

Kinek mennyi a havi rezsije mindennel együtt?

Ki mennyit költ havi kajára ès tisztálkodó szerekre?

Azaz ha nektek lenne ennyi bevèteletek nektek mennyi maradna meg?

2022. nov. 28. 16:27
 6/19 anonim ***** válasza:
84%
Nekem ennyi a fizum, havonta kb 100 ezret teszek félre. Állampapírba, mert az évek alatt összegyűlt egy szép summa. Abból is van kamat. Kb 80 a kaja, 3 a tisztálkodási (nem fürdök mindennap), heti egy sörrel (az is az olcsóbb szar fajta), nem cigizek. Biciklivel járok. 20 a rezsim. Ha az utcán vagyok, simán ott is huygozok, hogy vizet spóroljak. Nem fűtök. A radiátorokat leszerelem és az erkélyen tartom, így a fűtési számlám kb 0. Ettől függetlenül meleg van a lakásban, de ugye a hőmennyiségmérő semmit nem mér.
2022. nov. 28. 16:52
 7/19 anonim ***** válasza:
81%
hahaah ez jó volt 6os, 240 nettóból befektetéseket?? Örülj, hogy marad valami belőle szerintem. Főleg a mai áraknál
2022. nov. 28. 18:52
 8/19 anonim ***** válasza:
92%
5: Nekem 100 000 a kötelező minimum, az alá most már nemigen tudok menni.
2022. nov. 28. 19:10
 9/19 anonim ***** válasza:

Valszeg szobát bérelnék, azzal 100 alá tudnám szorítani a lakhatási költséget.

100 kb elmenne ugyan úgy kaja, tisztálkodás és ruhákra.

És akkor marad 40, amiből megpróbálnám fejleszteni magam hogy jobb munkahelyet találjak

2022. nov. 28. 21:54
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Mi kb. ennyiből élünk. (Horvát határ melletti kis falu)

Saját családi ház.

Havi nagybevásárlás (élelmiszer,tisztálkodó és tisztítószerek, minden ami egy hónapban kell a háztartásban) kb 90ezer.

Mindenféle csekk kb. 50ezer.

Havi benzinpénz 45 ezer.

Hitel törlesztő 25ezer.

Marad általában havi kb. 35-45ezer ami a kisebb napi bevásárlásokra megy el.

Összefoglalva: Baromi nehéz. Nagyon össze kell húzni a nadrágszíjat, megválogatni hogy mit is vesz meg az ember.

2022. nov. 29. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!