Ha 800 ezres fizetés mellett úgy érzem, hogy a balaton sound nem fér bele, akkor velem van a baj?
2018-ban elvitt az akkori csajom, bár akkor még csak 370-et kerestem 28 évesen. Emlékszem 80 ezer volt egy hétre egy apartman, a bérlet meg 100 körül (VIP)?
Azóta is elmentem 2-2 napokra, amikor még gombokért is tudtam korrekt szállást a parton 10 percre a bejárattól, de mostmár tényleg pofátlannak tartom, hogy a korábbi években és egyébként a sound-on kívüli időben ~15 ezer forintos apartmanok 50-60 ezreket kérnek és ráadásul ki kell venni 4-5 napokra. MIWAN?
Akkor ezt hogyan fizetik meg 16 évesek vagy pályakezdők? Biztosan én csinálok valamit rosszul.
Nem mintha egyébként bármilyen pozitív energiájú emberrel találkoztam volna az egész soundon, helyette nyeltük a port, fizettünk a levegővételért is kb, valamint szagoltuk a rohadó kukákat.
"néha" jó volt a zene, meg menőzhettem az akkori csajommal mert jól nézett ki, de ennyi.
Oké, hogy infláció, de a balaton soundra járó belgák és hollandoknál nincsen akkora infláció mint amennyit a sound emelt, ráadásul a covid miatt kimaradt 2 év alatt feljött az új 16 éves látogatók generációja, akik meg a mostani árhoz tudnak viszonyulni csak.
A kérdésedből full sül a baromság kérdező, már ne is haragudj. Eldöntheted, hogy a 800 ezres fizetésedből nem mész soundra, mert nem érdekel. De ha ennyire nem érdekel, miért problémázol rajta?
Engem speciel nem érdekel, ha nem költesz rá. Én azért költök a nagy fesztiválokra, mert hatalmas zenei élményt ad nekem. Pl a Sziget mindennél jobb! kultúrális, a programok, az a sok csoda ember aki ott van. Én idén Soundon voltam bérlettel, huszonévesen, mert egyetem mellett diákmelóztam. Miből? Jók az ösztöndíjaim, rádolgoztam, mert én lehet nem éttermekbe járok, hanem nyárra összekaparom a sound bérletet, és a szállást ami napi 10 ezerből kijön ha szemfüles vagy. És nem benn iszok, hanem megoldom, viszünk piát.
Tényleg sokan drogoznak, de miért általánosítasz? Én 18-tól hajnalig buliztam 4 napig a barátaimmal, nem kellett se bebszni, se drogozni. MERT NEKÜNK A ZENE VOLT A LÉNYEG.
Én inkább a frusztrációt érzem belőled, hogy vagy nincs kivel menned, vagy nem tudom, de szerintem tök mindegy te mire költesz. Nem nézlek le, ha te falunapra mész bulizni, de te se nézd le a soundot, mert végeredményben mi ndenki jól érezni megy magát-ki ilyen, ki olyan formában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!