Ha 800 ezres fizetés mellett úgy érzem, hogy a balaton sound nem fér bele, akkor velem van a baj?
2018-ban elvitt az akkori csajom, bár akkor még csak 370-et kerestem 28 évesen. Emlékszem 80 ezer volt egy hétre egy apartman, a bérlet meg 100 körül (VIP)?
Azóta is elmentem 2-2 napokra, amikor még gombokért is tudtam korrekt szállást a parton 10 percre a bejárattól, de mostmár tényleg pofátlannak tartom, hogy a korábbi években és egyébként a sound-on kívüli időben ~15 ezer forintos apartmanok 50-60 ezreket kérnek és ráadásul ki kell venni 4-5 napokra. MIWAN?
Akkor ezt hogyan fizetik meg 16 évesek vagy pályakezdők? Biztosan én csinálok valamit rosszul.
Nem mintha egyébként bármilyen pozitív energiájú emberrel találkoztam volna az egész soundon, helyette nyeltük a port, fizettünk a levegővételért is kb, valamint szagoltuk a rohadó kukákat.
"néha" jó volt a zene, meg menőzhettem az akkori csajommal mert jól nézett ki, de ennyi.
Oké, hogy infláció, de a balaton soundra járó belgák és hollandoknál nincsen akkora infláció mint amennyit a sound emelt, ráadásul a covid miatt kimaradt 2 év alatt feljött az új 16 éves látogatók generációja, akik meg a mostani árhoz tudnak viszonyulni csak.
jaj ugy csinálsz mintha a szofisztikált 30-40 es emberek élete ne lenne egy merő dráma
csak mivel az övék érzelemdús ezért teljesen elfogadott
De te kivételes egyéniség vagy, hogy 21 évesen már 1,2 milliót keresel. Bizonyára elmentél németbe, vagy svájcba, ott vannak ilyen jó fizuk.
"Ha 800 ezres fizetés mellett úgy érzem, hogy a balaton sound nem fér bele, akkor velem van a baj?"
Dehogy, cimbi, veled minden rendben. Csak a világ változott meg 20 év alatt.
38
az a helyzet hogy az a nő anno 2011-2017 között a depressziós lumpellér belga csávóját is minden éven befizette szállással mindennel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!