Dolgoznátok ezen a helyen ilyen feltételek,és fizetés mellett?
22 éves vagyok,jelenleg még egy képzést végzek,ami államilag támogatott.Munkat néztem mellette,és találtam egyet,behívtak probanapra.
A főnök meg volt velem elégedve de azt mondta meg néz másokat.
1000forintos órabért fizet,pultozni kell.
Felhívott ma,hogy engem választ,de változtatni akar rajtam.
Mondom magamba mi csoda?
Úgy voltam vele várok még,hátha jön jobban fizető ajánlat,mert ez nagyon karcsú,plusz olyat mond hogy azt akarja hogy olyan legyek mint ő
Nem vagyok az a fajta ember,aki tukmál másokra ,inkább az a nyugodt típus,aki hasonlóan utálja,ha tukmálgatnak rá.
Én ilyen vagyok,ha ez nem tetszik nem tudok mit csinálni
Egyenlőre ez az egy lehetőségem van, éljek vele?
Kérdés, mennyire szorulsz rá?
Nappalin vagy levelezőn tanulsz?
Nappalin,kapok ösztöndíjat jelenleg(60.000ft).Nem nagyon koltom el,csak a szuksegesre.
Nem szorulok rá,itthon élek,ott ahol tudok besegitek.
Igazából csak tényleg bennem van az,hogy dolgozni kell.
A sulit így viszont lehetetlen lett volna befejezni,össze vagyok zavarodva,de nem igazán érzem korrektnek ezt a munkahelyét főleg úgy,hogy két havonta raktak fel hirdetést.😅
22 éves vagyok, jelenleg még egy képzést végzek, ami államilag támogatott. Munkát néztem mellette és találtam egyet, behívtak próbanapra.
A főnök meg volt velem elégedve de azt mondta, megnéz másokat.
1000 forintos órabért fizet, pultozni kell.
Felhívott ma, hogy engem választ, de változtatni akar rajtam.
Mondom magamban: micsoda???
Úgy voltam vele, várok még, hátha jön jobban fizető ajánlat, mert ez nagyon karcsú, plusz olyat mond, hogy azt akarja, hogy olyan legyek mint ő.
Nem vagyok az a fajta ember, aki tukmál másokra, inkább az a nyugodt típus, aki hasonlóan utálja, ha tukmálgatnak rá.
Én ilyen vagyok, ha ez nem tetszik, nem tudok mit csinálni
Egyelőre ez az egy lehetőségem van, éljek vele?
Nappalin kapok ösztöndíjat, jelenleg 60.000 Ft. Nem nagyon költöm el, csak a szükségesre.
Nem szorulok rá, itthon élek, ahol tudok, besegítek.
Igazából csak tényleg bennem van az, hogy dolgozni kell.
A sulit így viszont lehetetlen lett volna befejezni, össze vagyok zavarodva. Nem igazán érzem korrektnek ezt a munkahelyet, főleg úgy, hogy két havonta raktak fel hirdetést.😅
#8: Inkább ne is erőltessük tovább...
Ha amúgy sem kell a pénz, miért nem mész gyakornoknak a jövendőbeli szakmádban inkább? Annak több értelme lenne, mint rossz pultosnak lenni. Csak elmegy az időd feleslegesen
Diákmunkában simán találsz jobban fizetőt, ahol normálisabbak.
Bármilyen szakmai tudás nélkül nem lesz sokkal több, de azért 1.000-nél több lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!