FrontEnd fejlesztőként milyen feltételeket szabhatok majd a munkáltatóm felé?
Erős alapjaim vannak HTML/CSS területén meg van programozási gyakorlatom is, tehát a JS se okozna gondot.
Emelett belekóstoltam: C, C+, C++, Delphi, Visual Basic, Pascal, Python, SQL, PHP, JAVA, MYSQL, SWIFT, Perl
Emellett van: felső fokú angol, középfokú német. ECDL vizsga. CISCO CCNA vizsga.
Val.szám, statisztikát vágom kenem
Ha valaki alku pozícióban van, akkor én inkább valami nyugati színvonalú szabályokért alkudnék, nem a magyarokért.
A rabszolga törvény pl. rettentő jó példa, hogy mennyire elmaradott a rendszer.
Számtalan olyan szabály van, ami kifejezetten hátrányosabban érinti a magyarországon dolgozókat, mondjuk pár nyugati országgal szemben.
És itt nem a fizetésre gondolok.
(Amúgy a példád azért nem jó, mert az arról szól, hogy ugyanott van a két munkáltató, én pont arról beszélek, amikor a két munkáltató máshol van.)
Annyit várhatsz el, mint egy átlag junior frontendes.
A belekóstolások (= print "Hello World") nem sokat érnek. Leginkább semmit. Max ha a NodeJS is közte lenne, de ugye nincs.
Gyúrj még rá pár JS frameworkre, többet érne. React, Vue.js, Angular
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!