Junior fejlesztőként "alul vagyok fizetve" a fizetésemmel?
Frontend fejlesztő vagyok (JavaScript/TypeScript, Angular amiket használunk), külföldi partnerekkel működünk együtt és napi szinten kell kommunikálnom írásban/szóban angolul. Backend fejlesztőként dolgoztam egyetem alatt gyakornok pozícióban 1 évet, így sok fundamentális doloban nem tartom magam ténylegesen junior-nak. Viszont frontend-el itt kezdtem el foglalkozni, ahol most is dolgozok (már 6 hónapja). Azóta sikerült elég jól felvenni a fonalat és teljesen önállóan dolgozok persze sokszor kérdezek komplex-ebb dolgokkal kapcsolatban.
Szóval tehát a fő kérdés, hogy a bruttó 450 ezres fizetésemmel (semmmi cafateria, csak BKK bérlet támogatás) alul vagyok fizetve vagy reális amit kapok? Kb. 300 fős cégről van szó.
Egyetemről kikerülve még elmegy. Habár egy kis cafival talán több is lehetne.
Egy év után bruttó 100at rákérnék. Persze ez a saját véleményem.
Szerintem nem rossz, lehet hogy ha jok a kepessegeid es kitartoan keresel akkor talalnal 550-600ert is, de szerintem atlagos a tied.
Szerintem palyakezdokent sokkal fontosabb kerdes hogy a ceg mennyire segiti a fejlodesed, mennyire tanulsz piackepes technologiakat, softskilleket. Nem abbol fogsz meggazdagoni hogy juniorkent +100at keresel, hanem hogy seniorkent majd kapsz 2-3x ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!