Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Junior fejlesztőként "alul...

Junior fejlesztőként "alul vagyok fizetve" a fizetésemmel?

Figyelt kérdés

Frontend fejlesztő vagyok (JavaScript/TypeScript, Angular amiket használunk), külföldi partnerekkel működünk együtt és napi szinten kell kommunikálnom írásban/szóban angolul. Backend fejlesztőként dolgoztam egyetem alatt gyakornok pozícióban 1 évet, így sok fundamentális doloban nem tartom magam ténylegesen junior-nak. Viszont frontend-el itt kezdtem el foglalkozni, ahol most is dolgozok (már 6 hónapja). Azóta sikerült elég jól felvenni a fonalat és teljesen önállóan dolgozok persze sokszor kérdezek komplex-ebb dolgokkal kapcsolatban.

Szóval tehát a fő kérdés, hogy a bruttó 450 ezres fizetésemmel (semmmi cafateria, csak BKK bérlet támogatás) alul vagyok fizetve vagy reális amit kapok? Kb. 300 fős cégről van szó.

2021. jún. 27. 22:10
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
31 szavazat
 1/8 A kérdező kommentje:
Ja és Budapestről van szó, bár a BKK bérletből egyértelmű kell legyen :)
2021. jún. 27. 22:11
 2/8 A kérdező kommentje:
Ja és aki szavazott írjon pár szót, ha lehet :) azért merült fel ez bennem, mert volt egyetemi szaktársak közül többen is megkapnak bruttó 550-600 között úgy, hogy valós programozói tudásban nincsenek "magasabb" szinten.
2021. jún. 27. 22:15
 3/8 anonim ***** válasza:
90%

Egyetemről kikerülve még elmegy. Habár egy kis cafival talán több is lehetne.

Egy év után bruttó 100at rákérnék. Persze ez a saját véleményem.

2021. jún. 27. 22:15
 4/8 A kérdező kommentje:
#3: január végén diplomáztam, január eleje óta dolgozok itt.
2021. jún. 27. 22:18
 5/8 anonim ***** válasza:
95%
1 evet amikor elered vagy kerj ra vagy valts es keress jobbat. Amúgy semmibe se kerul elmenni par interjura bekerni 600-700 at... En igy szoktam mikor biznyotalan vagyok
2021. jún. 27. 22:25
 6/8 anonim ***** válasza:
9%
elég kevés. kezdő szakmunkás kap ennyit, bár diplomával nem rossz. manapság azért többet keresnek már a pályakezdők is
2021. jún. 27. 23:12
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem rossz, lehet hogy ha jok a kepessegeid es kitartoan keresel akkor talalnal 550-600ert is, de szerintem atlagos a tied.

Szerintem palyakezdokent sokkal fontosabb kerdes hogy a ceg mennyire segiti a fejlodesed, mennyire tanulsz piackepes technologiakat, softskilleket. Nem abbol fogsz meggazdagoni hogy juniorkent +100at keresel, hanem hogy seniorkent majd kapsz 2-3x ennyit.

2021. jún. 27. 23:33
 8/8 anonim ***** válasza:
34%
Kezdőként, pláne, hogy a helyesírás sem megy, teljesen jó, 1-1,5 év után kérj emelést!
2021. jún. 28. 01:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!