2021-ben mennyit érdemes kérni friss diplomás fejlesztőként?
Persze, hobbi projektek vannak (jó pár éve fejlesztek weboldalakat full-stackben, asztali alkalmazásokat is különböző nyelvekben, illetve adatbázis is elengedhetetlen tudás, de szerintem ezzel majdnem mindenki így van, aki ezt a szakmát választja). Cégnél szerzett tapasztalat IT téren van, de nem programozóként.
Tudom, hogy cég és terület függő, például Pesten több a fizetés, mint vidéken.
Szerintetek mennyit érdemes bérigénynek beírni bruttóban?
Köszi a válaszokat!
#1 vidéken mennyivel lehet kevesebb átlagosan? 500 körül érdemes lehet megpróbálni?
#4: mármint mennyi a diplomás bérminimum? Nem kötegedésképpen, tényleg érdekel, mert én nem találtam meg a 2021-es adatok között. Egyébként IT szakmában átlagosan magasabbak a fizetések, nem?
5:
Hol vidéken? Debrecenben, Szegeden, és talán mégMiskolcon kívül nincs IT-s munkaerőpiac.
Pécset számításba venni eszedbe ne jusson.
Iszonyú "elvarázsoltak" itten az emberek. Megfizetni senki se akar majd Téged, viszont a munkáért csókolj kezet az aktuális Flegma Úrnak, munkát azt majd meg tekerheted egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!