Mennyi a fizetese egy palyakezdo konyvelonek vagy konyvvizsgalonak?
Budapesten
Friss diplomas vagyok (BGE)
Van merlegkepesen
Termeszetesen nyelvvizsgam is (nemet)
Ha megkerdeznek tolem az allasinterjun mire gondolok mi az amivel nem lonek melle? (Netto/brutto?)
Oszinten nem tudom, a gyakornoki fizetes az mas
Es nem vagyok tisztaban azzal mit kene mondanom
Hova erdemes menni palyakezdokent? Mit ajanlotok?
Ui megegy kerdes KPMG-rol velemeny? Ott mennyi a fizetes?
Barmilyen pozitiv megjegyzest szivesen fogadok hova erdemes jelentkeznem
Pesten sem mindegy, hogy big4 céghez mész vagy céghez mész könyvelőnek vagy könyvelőirodába. Gyakorlatilag a nettó 150-350 lehet a te sávod egyéb dolgok függvényében.
Kpmg pedig ugyanolyan rabszoglatartó, mint a többi big4. Végeláthatatlan munkaidő, túlórák, stb. Ha kibírod az első 2-3 évet úgy, hogy nincs életed, akkor még jó is lehet később.
Az attól függ mi a cél, mi akarsz lenni. Akarsz később könyvvizsgáló lenni? Vagy könyvelési irány? Vagy inkább gazdasági vezető?
Könyvelni legjobban, legszerteágazóbban könyvelőirodában lehet megtanulni, ez jól jöhet ha esetleg később önállósodni szeretnél. Multinál túlzottan specifikálódsz egy területre, viszont ha gazdasági munkatárs vonalat képzelsz el, akkor az előrelépések miatt ez jó lehet. Big4 cégnél meg mint írtam is, ki kell bekkelni az első pár évet, utána már jönnek a jobb munkák, viszont normálisan könyvelni itt sem fogsz megtanulni, inkább a cég sémáját verik beléd, hogy mit hogyan, de a miértet nem igazán.
Szóval az irány attól függ, hogy mi akarsz lenni, ha nagy leszel.
Ahh ertem koszi
Viszont a konyveloirodak meg ugy hallottam lehengerloen keveset fizetnek
Ez mennyire igaz?
Ott mennyi lehet a fizetes
Eleinte konyveloirodaba akartam menni de oszinten en se tudom meg :SS
Gaz lenne ha sokat mondanek meg az ha nagyon keveset
Netto 250 az realis?
Palyakezdokent? (Kb felev gyakkal)
Milyen fizetest mondanal egy big4nel friss diplomaskent?
Es milyet konyvelo irodanal?
Oooo ertem koszonom
De mas azert hogy vki mar regen a szakmaban dolgozik
Nalunk videken nem igazan vannak ilyen fizuk sajnos :S
Ezert inkabb pesten keresek
Es ujpest van hozzam kozelebb
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!